8,2 12 tys. ocen
8,2 10 1 11958
BioShock
powrót do forum gry BioShock

Przez ciekawość wykorzystałam parę siostrzyczek i miałam to złe-smutne zakończenie. Zagrałam jeszcze raz, tym razem ratując je wszystkie i zakończenie przywróciło moją wiarę w ludzkość :DD
Jakie wy mieliście zakończenie?
Nie mogę się doczekać jak już zagram w infinite :D

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) grę na 10
Ruusak

Pierwszą siostrzyczkę niestety załatwiłem, na szczęście opamiętałem się przy kolejnych. Zabijając jedną miałem to pozytywne zakończenie.

Ruusak

Oj niedobra ty, ja żadnej nie skrzywdziłem i miałem pozytywne :-). Jeśli chodzi o Infinite to już przeszedłem i nie będę spoilerować samej rozgrywki. Wystarczy ci moja ocena 15/10 - dla mnie to dzieło sztuki a po zakończeniu będziesz chciała przejść ją ponownie.

ocenił(a) grę na 7
Ruusak

Ja (wstyd mi za to) ale dopiero ograłem Pierwszego BS zakończenie od razu dobre, chociaż nie wiedziałem że są inne ;p Ratowałem wszystkie bo i tak korzystałem z dwóch Plazma-cośtam Ognia i Elektryczności więc miałem na styk "Adama"
Co do BAXIK28 z tego co wyczytałem w necie po zabiciu chociaż jednej ma się od razu średnie zakończenie albo jeśli zabijałeś więcej złe. Przykro mi ale nie poznałeś Najlepszego zakończenia.