PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612800}
6,1 486  ocen
6,1 10 1 486
Bionic Commando
powrót do forum gry Bionic Commando

2/10

ocenił(a) grę na 8

To jest konwersja z­ xbox 360 :/ ale­ zj$%ana do tego­ stopnia, że nie­ będę k%^wa uczył­ się jaki­ wyświetlany­ przycisk z­ xklocuszka­ odpowiada­ klawiszowi na­ klawie. Jezu no jak­ można wypuścić na­ peceta taki­ niedopracowany­ chłam. To policzek­ na pecetowców.­ Mówię chłam bo to­ niekompletny­ produkt na­ platformę "PC" bo­ gra faktycznie­ wygląda przyzwoicie­ i ma nawet fajne­ menu :) Kumpel ma­ tą grę ale ja nie­ wiem czy to wezmę­ bo mnie wk$%wia­ c#$%owa konwersja.

STAMiNA

rozumiem, że chodzi ci o sterowanie. kup sobie pada i przestań narzekać. kto w XXI wieku gra zręcznościówki klawiaturą. chyba geniusze albo wręcz przeciwnie. bardzo fajna gierka. a sterowanie padem tylko dodaje uroku.

ocenił(a) grę na 8
ego78th

Ja tam gralem na pc z mysza i klawiatura. Gram tak od kilku lat w Tomb Raidery, Ninja Blade i m.in własnie w Bionic Commando. Lepiej to ogarniam niż pada. Kwestia przyzwyczajenia.

ocenił(a) grę na 4
michal202202

Zagraj w Devil May Cry na klawiaturze, zobaczymy jaki cwany wtedy będziesz:P:P:P:P:P:P:P:P

ocenił(a) grę na 8
ego78th

>rozumiem, że chodzi ci o sterowanie. kup sobie pada i przestań narzekać.
Nigdy nie kupię pada. Gram na komputerze za pomocą myszki i klawiatury.

STAMiNA

Każdy lubi co innego. I o to chodzi. Pozdrawiam

ocenił(a) grę na 9
STAMiNA

Na Ps3 w ta gre gra sie wysmienicie, i sama gra jest elegancka. Jeden boss i walka z nim jest wrecz legendarna ... W takie gry to gra sie na padzie ...

ocenił(a) grę na 7
STAMiNA

To czemu dałeś 8/10? XD

ocenił(a) grę na 8
marcin_lendzion

Bo gierka jest bardzo grywalna no i dałem radę ją przejść. :>