To jest konwersja z xbox 360 :/ ale zj$%ana do tego stopnia, że nie będę k%^wa uczył się jaki wyświetlany przycisk z xklocuszka odpowiada klawiszowi na klawie. Jezu no jak można wypuścić na peceta taki niedopracowany chłam. To policzek na pecetowców. Mówię chłam bo to niekompletny produkt na platformę "PC" bo gra faktycznie wygląda przyzwoicie i ma nawet fajne menu :) Kumpel ma tą grę ale ja nie wiem czy to wezmę bo mnie wk$%wia c#$%owa konwersja.
rozumiem, że chodzi ci o sterowanie. kup sobie pada i przestań narzekać. kto w XXI wieku gra zręcznościówki klawiaturą. chyba geniusze albo wręcz przeciwnie. bardzo fajna gierka. a sterowanie padem tylko dodaje uroku.
Ja tam gralem na pc z mysza i klawiatura. Gram tak od kilku lat w Tomb Raidery, Ninja Blade i m.in własnie w Bionic Commando. Lepiej to ogarniam niż pada. Kwestia przyzwyczajenia.
Zagraj w Devil May Cry na klawiaturze, zobaczymy jaki cwany wtedy będziesz:P:P:P:P:P:P:P:P
>rozumiem, że chodzi ci o sterowanie. kup sobie pada i przestań narzekać.
Nigdy nie kupię pada. Gram na komputerze za pomocą myszki i klawiatury.
Na Ps3 w ta gre gra sie wysmienicie, i sama gra jest elegancka. Jeden boss i walka z nim jest wrecz legendarna ... W takie gry to gra sie na padzie ...