PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605870}
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 11941

Call of Duty: Black Ops
powrót do forum gry Call of Duty: Black Ops

Kolejna paczka z mapami w cenie powyżej 50 zł, te DLC powinny być za free dla graczy PC'towych za wydanie niekompletnego produkty, na tą platformę. 119 zł i pierwszy raz grę mogłem odpalić po 2 tygodniach od zakupu, jak ukazał się patch który zapobiegł crashowaniu się gry, rekompensaty nie było żadnej, a teraz jeszcze proponują mi zakup kilku map za praktycznie połowę ceny samej gry, nie dziękuję panowie ze studia Treyarch, u was już nie kupuję.

Slevin_Kelevra

to samo sie tyczy konsol. coz, Bobby Kotick chce zgarnac jak najwiecej kasy na naiwnosci graczy.

Slevin_Kelevra

OK. Cena DLC jest bardzo droga przy np. Halo Reach ( 4 mapy, 800 MSP) czy RDR: Undead Nightmare ( 10 godzin + multuplayer za 1200) ALE. Nowy dodatek to NAJLEPSZY dodatek do Call of Duty EVER. Hazard - przykład wzorowego remake'u mapy ( Cliffside z CoD: WaW ), czyli nie re-skin ale nadanie całkowicie nowego wyglądu mapie. Hangar 18 - dobra mapa do wszystkich trybów ( szczególnie SnD ) i easter eggi ( latające jabłko " THIS IS SO OP" ) Silo - moja ulubiona mapa w BlOpsach. Duża, ale kiedy skupiasz się na jednym miejscu ( np. w Domination) mapa wydaje się cholernie mała. Drive-In - nie przepadam za nią ale genialna do Ground War. No i wisienka na torcie - Nowa mapa do Zombie. Grałem we wszystkie przy czym Shangri-La jest "najszybszą" mapą do zombiaków + najbardziej wymagający Easter Egg jaki robiłem ( ponad 12 części ! ). Szczerze, ze wszystkich map packów które kupiłem, ten jest zdecydowanie NAJLEPSZY. Dziękuje.