PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605870}
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 11941

Call of Duty: Black Ops
powrót do forum gry Call of Duty: Black Ops

Właśnie skończyłem nowego CoD'a i powiem wam, że jestem pod ogromnym wrażeniem.
Fabuła jest niesamowita, ogromny skok, wzgledem MW2, nie mówiąc już o obsadzie i
scenach. Ta gra jest jak interaktywny film! IMHO Niesamowite przeżycie, polecam wszystkim
!

4cryingwolf

single player nawet fajny, ale multi to nedza, wiec 9/10 sie nie nalezy za sam single.

4cryingwolf

singel w BO wymiata ! a muli to o kur** ; p

4cryingwolf

Ja jestem pod naprawdę ogromnym wrażeniem.Żadna częśc tej gry nie była moim zdaniem równie dobra :)
Fabuła i klimat to największe zalety tej gry.I świetny jest też dodatek "Zombie Ops" doszedł już z resztą dodatek First Strike i Call of Dead z nowymi mapami z zombie
Polecam GENiALNA gra

PiotrekTenacD

taa to pograj w multi kolego. ech.. genialna..

damian_filmweb

Co ci się w multi nie podobało, może podasz parę argumentów, a nie tylko narzekasz.

Kamczak

chlopie poczytaj co pisalem 100000 razy na tym forum to sie dowiesz. uzyj czasem mozgu. dzieki.

damian_filmweb

Przecież ty prostaku nie potrafisz jednego posta poprawnie napisać, myślisz że mam ochotę śledzić twoje bezsensowne wypociny. Jedyne odpowiedzi jakie jesteś w stanie udzielić to "taa to pograj w multi kolego. ech.. genialna.." . Dobra to by było na tyle, nie mam ochoty dalej z tobą dyskutować bo się po prostu nie da, ja podam argument ty zaczniesz znowu swój bełkot i po co to komu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem