Właśnie skończyłem nowego CoD'a i powiem wam, że jestem pod ogromnym wrażeniem.
Fabuła jest niesamowita, ogromny skok, wzgledem MW2, nie mówiąc już o obsadzie i
scenach. Ta gra jest jak interaktywny film! IMHO Niesamowite przeżycie, polecam wszystkim
!
single player nawet fajny, ale multi to nedza, wiec 9/10 sie nie nalezy za sam single.
Ja jestem pod naprawdę ogromnym wrażeniem.Żadna częśc tej gry nie była moim zdaniem równie dobra :)
Fabuła i klimat to największe zalety tej gry.I świetny jest też dodatek "Zombie Ops" doszedł już z resztą dodatek First Strike i Call of Dead z nowymi mapami z zombie
Polecam GENiALNA gra
Co ci się w multi nie podobało, może podasz parę argumentów, a nie tylko narzekasz.
chlopie poczytaj co pisalem 100000 razy na tym forum to sie dowiesz. uzyj czasem mozgu. dzieki.
Przecież ty prostaku nie potrafisz jednego posta poprawnie napisać, myślisz że mam ochotę śledzić twoje bezsensowne wypociny. Jedyne odpowiedzi jakie jesteś w stanie udzielić to "taa to pograj w multi kolego. ech.. genialna.." . Dobra to by było na tyle, nie mam ochoty dalej z tobą dyskutować bo się po prostu nie da, ja podam argument ty zaczniesz znowu swój bełkot i po co to komu.