PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605870}
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 11941

Call of Duty: Black Ops
powrót do forum gry Call of Duty: Black Ops

Najlepszy fps w jakiego grałem wymiata moim osobistym zdaniem wszystko co do tej pory wyszło zwłaszcza samo osadzenie w wietnamie ghicior

gok_U

To zagraj w Killzone 3 i Crysis 2 nie są osadzone latach 60-70 ale według mnie to są 2 najlepsze FPS-y

kalewra

oczywiście że to dobre gry ale to jest cod czyli wymiatacz i lubie ją ponieważ jest w miarę realistyczna i niesamowicie grywalna i wszystko mi sie w niej podoba

gok_U

No klimacik czuć, nie powiem że nie. Ale dla mnie wszystkie te tytuły jednak mają jedną wadę! Są za krótkie!!!!!

kalewra

z tym sie zgodze ale te gry sa robione bardziej kontem online a tak poza to na jakiej konsoli grasz?

gok_U

PS3

gok_U

A co do gry online, trzeba mieć własną drużynę bo inaczej gra nie ma sensu, no chyba że trafi nam się ktoś ogarnięty to można jeszcze pograć ale walać się samemu na serwer i walić we wszystko co się rusza to bezsens!

kalewra

zgodze sie ale fpsy sa tylko jednym z moich ulubionych gatunkow pozdrawiam

gok_U

Jesli chodzi o sam singiel to jednak mysle ze najlepsze są Halo 4 i Gears of War 2 , Crysis 2 też niczego sobie , oraz Modern Warfare 1,2

kalewra

zgadzam się z kolegą w 100 %

gok_U

Możesz konkretnie i rzeczowo uzasadnić dlaczego uważasz ten fps za naj naj? Ponieważ ja uważam, że oprócz solidnego single playera ta gra to największy szajs w historii coda.

gok_U

Jak dla mnie miernie, jak w CoD2 trzeba było się nakombinować by przeżyć na "Veteranie" tak tutaj biegnę, wyskoczy 10 osobników, skupisku siedzą, wysadzi granat, bum biegnę dalej, robi się kiepsko to pojawia się cut-scenka i kolejna misja. Oczywiście fabularnie bardzo dobrze, ale grywalność spada oj spada.

czesiol

gra jest całkiem niezła ale na pewno nie zgodzę się z tym że najlepsze ponieważ ma dość sporo wad wiem że zaraz wyzwiecie mnie od noobków uważam że multi jest trochę zbyt chaotyczne a kampania krótka choć podobała mi się fabuła a grywalności nie rozumiem myśle że to tylko dzięki sławie pierwszych codów i mw :D