PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605870}
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 11941

Call of Duty: Black Ops
powrót do forum gry Call of Duty: Black Ops

niestety cienka gra. nie tego sie spodziewalem. wszystko jest takie samo, prawie nic sie nie
zmienilo. zandych nowosci. multi ? nawet ujdzie, ale bugi i slaba grafika powalaja. black
ops nawet nie doronuje modern warfare 2, a ludzie sie na to rzucili bo to znana marka i tyle.
wszyscy dali sie nabrac jak dzieci, a teraz polowa placze, bo wydali na ten szajs 200 zl.
tak czy inaczej 8/10.

damian_filmweb

Jak dla mnie MW2 to było straszne gówno, a World at War był zajebisty. Więc jak będzie z tym? Nie wiem, jeszcze nie grałem.

0wner2

CoD to gówno, na szczeście Battlefield wniósł powiew świerzości

damian_filmweb

Dla mnie i WaW i MW2 i BO były na tym samym poziomie tj. b. dobrym i nieodbiegającym za bardzo od reszty serii. Ale mimo wszystko MW1 Rulez!

damian_filmweb

Mówisz, że słabo, że gra cienka, a dajesz 8/10 czyli "bardzo dobra" to zdecyduj się wreszcie :)

zwieracz

no slabo jesli chodzi o multiplayer, bo nic nowego nie wnosi. ta sama durna rzez. kampania nawet fajna, ale grafika tez nie powala. duzp bugow i tak dalej. sam nie wiem czemu dalem 8. w momencie gdy pisze te slowa, moja konsola ps3 przestala dzialac.....z black ops w srodku....i zmieniam na 710.

damian_filmweb

grałem w CoD MW, MW 2, WoW i BO. Która z nich była jak dla mnie najlepsza? MW 2 :D. Chodzi o MP I SP. W MW grałem tylko w SP a w MP nie ; d. WoW- nie mój klimat. Co do SP w BO to jest świetny a MP niestety ;/ Bugów w chu* ; dd

daminos14

dokladnie. SP w black ops jest dobry, ale multi to porazka.

damian_filmweb

Ale w sensie, że nie wnosi nic nowego, czy w sensie, że jest pod jakimiś względami gorszy od tego z MW2?

0wner2

nowego wiele nie wnosi- fakt. chodzi o to, ze rozgrywka jest zabugowana i pelna bledow, a po za tym nie rozni sie od MW2. moze poprawia te wszystkie bledy dodatkami, ale na to potrzeba czasu. obejrzyj sobie na youtube jak koles zabija kogos strzelajac w sciane itd.
najgorzej jest jak trafisz na cheterow - gnoje lamia zabezpieczenia i graja na niesmiertelnosci. ja prawie telewizor #¤"%&"##¤ przez takich bucow. Z tego co wiem na MW2 nie bylo takich problemow ( przynajmniej w mniejszym stopniu ).

damian_filmweb

Jeśli nie wnosi nic nowego, to mi to nie przeszkadza, bo i tak nie mam żadnej części Call of Duty na półce, więc jakbym miał kupić tą, to byłoby w sam raz, wszakże multi z MW2 mi jak najbardziej odpowiada (pożyczyłem od kumpla), a i okres w jakim rozgrywa się Black Ops podoba mi się o wiele bardziej niż ta nowoczesność z MW. Tylko mnie odstraszają te bugi. Ale nie rozumiem jednego. Jedni jadą tą grę, mówią, że jest zabugowana w ch*j i są takie lagi, że nie da się grać, a drudzy twierdzą wprost przeciwnie, że to najlepszy CoD z najlepszym multi. Więc jak jest naprawdę?

0wner2

da sie grac. ale fanatykow ta gra ma mnostwo, a oni prawdy ci nie powiedza. tak czy inaczej wiekszosc normalnych graczy byla rozczarowana. lagow czesto nie ma. czasami wogole. ale dla mnie multi w black ops czy MW2 nawet nie rowna sie z tym w bad company 1 i 2. mowi sie tez, ze lepiej kupic dodatek VIETNAM do battlefield bad company 2, bo jest lepszy niz cale to multi w black ops.