Coś takiego chyba było mówione, panowie z IW bodajże mówili że chcą zrobić coś nowego.
Ale nawet jeśliby nie mówili to zauważ, że Zombie robi tylko Treyarch, natomiast IW to twórcy tych lepszych trybów ( Misje Spec Ops czy Survival)
Jestem fanem call of duty od dnia premiery black ops. 2 dlatego też nie jestem w temacie teraz kiedy jestem na 99,9 % pewny że nie będzie trybu zombie będę musiał się zastanowić czy jest sens dalej interesować się tym tytułem co prawda w BO2 nie grałem wyłącznie w trybie zombie często grałem normalnie z kolegami no ale zależało mi na tych trupkach cholera!
Zombie słabe jest przecież, Survival z MW3 lepszy. A Ghosts sobie kup, bo jesli będą dedykowane serwery to zobaczysz co to jest prawdziwa gra na multi :)
Nie wiem co to są te serwery ale masz cholerną racje!!! kupie ghousts na 100 % akurat zarobiłem tysiaka wiec moge sobie pozwolić i co prawda może tryb zombie w BO2 nie były że tak powiem najwyższych lotów ale cieszył spedziłem tam z braćmi sporo godzin obmyślaliśmy strategie i chroniliśmy swoje dupy ale jeba# ć to może wyjdzie black ops 3 to wruce do tego teraz czas pobawić się w duchy
jak IW łaskawie da odpowiednie narzędzia to fani sami zrobią moda z zombiakami(do cod4 jest właśnie taki mod) więc wszystko jest możliwe :)