PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612055}
6,5 602  oceny
6,5 10 1 602
Clive Barker's Jericho
powrót do forum gry Clive Barker's Jericho

8/10

ocenił(a) grę na 8

najpierw minusy: typowo konsolowa gra, konwersja nie zachwyca (grałem na pc - kiedyś na klawie, teraz na padzie i z padem już nie czuć tych niedogodności tak bardzo). Checkpointy są czasem za rzadko ustawione, a niektóre momenty trochę są monotonne - rzeźnia i rzeźnia w kółko. Na szczęście dla urozmaicenia mamy kilka ciekawych rozwiązań fabularnych, ładne, zróżnicowane lokacje (w ilu grach można połazić po starożytnej Sumerii? ;p) i interesujące postacie, które się różnią zdolnościami i bronią. I to jest właśnie siła tej gry. Do tego jak już się opanuje techniki dla wszystkich postaci to gra się naprawdę przyjemnie. Headshoty od Delgado, albo Black - piękne. Ciachanie mieczem Church też jest fajne. Niezła gra po prostu, solidnie wykonana i przyjemna.

ocenił(a) grę na 8
sveg

Tak sobie właśnie­ przypomniałem o­ tym. Dość krótka­ ale prezentuje­ ciekawy styl­ rozgrywki, idziemy­ na przód grupą alfa­ i omega składającą­ się z "zawodników"­ o różnych­ umiejętnościach. W­alczymy, uzdrawiamy­ - przełączając się­ jednocześnie między­ członkami obu grup.­ Mi się podobało­ tylko trochę krótko­ było :/ Miał­ ktoś styczność? Jak­ wrażenia :>

STAMiNA

teraz dali co CD- Action bardzo przyjemna gra nie wybitna ale po prostu dobra ode mnie 7,5/10. Jedyne co mi się nie do końca podobało to że jak nie ma wyjątkowych przeciwników to minigunem Delgado można prawie wszystkich załatwić

ocenił(a) grę na 8
sveg

,,checkpointy,, za rzadko hah, widac zes malolat wychowany na konsolach ps3,ps4. Jak sie ginie, to powinno sie cala misje grac od nowa, potem 3 wznowienia i jak sie nie przejdzie w tych 3 wznowieniach, to cala gre od nowa, tak to powinno wygladac, a nie marudzenie, ze jeszcze checkpointy za rzadko ... W grze sie mysli i walczy tak, jakby sie samemu tam bylo, a nie leci na oslep do przodu i strzela jak debil i dostaje bombke w leb, bo nawet sie nie zdarzylo spojrzec gdzie sa przeciwnicy porozstawiani. Ehhh zepsuta mlodziez. W jednym z ostatnich epizodow, tam gdzie sie zaczynalo tylko jedna dziewczyna i pod koniec epizodu uwalnialo zza krat drugiego czlonka ekipy ma sie tylko 40 naboji przez caly epizod i wiesz co?, zuzylem tylko 12. Po jednym strzale padaly po 2-3 przeciwnicy z tej namiezalnej snajperki, a resze zalatwilo sie walka wrecz. Uderzenie i odskok/unik, uderzenie i odskok i tak do skutku. Zginalem w grze tylko 2 razy przy okazji glupich sekwencji klawiszy, ktore musialem w odpowiedniej kolejnosci wciskac zeby nie wpasc do studni, czy gdzie tam, to nawet nie pasowalo do tej gry, mogli sobie to darowac.

aproxx_

Naboi debilu. Widać, żeś ty debil.

ocenił(a) grę na 8
Piotrek4

Swietnie, tylko pisalem to o 8 rano po calonocnym graniu wlasnie w ta gre i szczerze mam to w 4 literach, czy jakis chloptasiek z internetu kochajacy fantastyczne filmy o smokach, ksiezniczkach i elfach wychwyci jakis blad ort czytajac caly post ze slowniczkiem w reku, czy nie. Poza tym zero odniesienia do przekazu, typowy fantasy dzban.

ocenił(a) grę na 8
Piotrek4

a tego, ze napisalem namierzalnej przez Z z kropa, juz tluku nie wychwyciles, widocznie jestes tez debil . Ja po przeczytaniu na drugi dzien tego, co napisalem wychwycilem tego byka i co ? Dostane nagrode pulicera ?

aproxx_

Haha, jaki debil, nie wierzę.