Gdyby była wersja pudełkowa to bym kupił. Na steama to mi szkoda kasy po za tym miałem już jedno konto bo kupiłem hitmana i po dwóch miesiącach przestało działać hasło.
to chyba masz problem z pamięcia. mam konto steam od 9 lat i wszystko smiga jak nalezy. (jak zapomnisz hasła to mozesz wysłąc reset na miala).
i nie ta gra nie ma singla. Grałeś Offline z botami a to nie jest graniei przypomina to bieganie po torze wyscigowym.
a i jestes zwykły dziadem (zeby nie powiedziec gorzej) nie dość że ci żal 35zł! to sie jeszcze pytasz o piracka wersje na forum! ; o
Jak mnie okradają to co mam się pierd**ić. Pytam bo wiem jak jest i co drugi na forum jedzie na piratach. Trzeba być idiotą żeby gry w ciemno kupować. Ja za dzieciaka miałem na PSX same piraty jak znalazłem pracę kupiłem wszystkie w które grałem jest ich ze 30.
Ludzie kupują CODa nie zwracając uwagi jak ich twórcy walą na kasę. Kupują bo im wmawiają że to jest dobre a im nowsza część tym gorszy shit.
Kupiłem Hitmana bo zrobili świetną reklamę, a to jest taki gniot że bania mała. Chciałem Kupić Max Payne ale miałem pirata (dzięki Bogu) i po przejściu ze 4 etapów stwierdziłem że gorsze od gniota Hitmana.
a co ty chłopie pierdzisz max payne 3 gniotem? dobry jestes.
A co do hasła to moze ktoś ci ukradł konto. Wystarczyło napisac do supportu. (sam raz stracilem dostep i wystarczyl 1 mail). Na to nie wpadłeś?
Poza tym widze ze jestes fanem serii skoro oceniłes CS na 3/10 ; o. Jakbys miał konto steam to byś mogl zargac czesto w cos takiego jak Free weekend. Z miesiec temu byl chyba wlasnie w GO. W zeszłym tygodniu było Natural Selection 2. Ewentulanie zamiast kupowac gre przed premiera czekasz tydzień po na recenzje... (ciezka misja co?)
Więc jak widzisz wszyscy chcą cię okraść.
aha jak chcesz zobaczyc na czym polega cs to polecam http://www.youtube.com/watch?v=JEjyFXGAlds
ta gra to nie jest granie na publikach tylko wlasnie klanówki 5vs5. Dla mnie mogloby nawet nie byc publików (tylko dm do cwiczenia aima). Granie w Cs'a to jak granie w noge czy kosza.
@hitsezonu
Max Payne 3 to gniot jakich mało.
Sniper: Path of Vengeance mam sentyment do tej gry.
CS to zwykła rzeźnia biegasz, skaczesz po dachach po strasznie nudnych lokacjach jak małpa i strzelasz. I wpakowali tam antyterrorystów zamiast żołnierzy co jeszcze bardziej irytuje. Ja bym zamienił skiny na małpy, naprawdę wtedy miało by to jakiś sens.
SWAT 4 to jest przykład porządnej dopracowanej gry o antyterrorystach gdzie nie biega się jak dzikus waląc do wszystkiego.
Jedynym mocnym plusem CS'a jest jego silnik niestety twórcy nie wiedzą jak go wykorzystać.
@widzialemwszystko
Nie, grałem w Steama a zablokowali mi konto na Hitmanie więc i CS przestał działać bo data ważności skończyła się przed premierą Max Payna 3...