PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628906}
7,5 11 tys. ocen
7,5 10 1 10505
Counter-Strike: Global Offensive
powrót do forum gry Counter-Strike: Global Offensive

Da rade grać w multi mając pirata ?

ocenił(a) grę na 10
TheDonKilluminati

Nie i dodatkowo Cię zasmucę, w "singla" też nie zagrasz bo nie istnieje.

ocenił(a) grę na 4
widzialemwszystko

To dziwne bo grałem.

ocenił(a) grę na 10
TheDonKilluminati

Poza tym 35złociszy to wcale nie tak dużo.

ocenił(a) grę na 4
widzialemwszystko

Gdyby była wersja pudełkowa to bym kupił. Na steama to mi szkoda kasy po za tym miałem już jedno konto bo kupiłem hitmana i po dwóch miesiącach przestało działać hasło.

TheDonKilluminati

to chyba masz problem z pamięcia. mam konto steam od 9 lat i wszystko smiga jak nalezy. (jak zapomnisz hasła to mozesz wysłąc reset na miala).

i nie ta gra nie ma singla. Grałeś Offline z botami a to nie jest graniei przypomina to bieganie po torze wyscigowym.

hitsezonu

a i jestes zwykły dziadem (zeby nie powiedziec gorzej) nie dość że ci żal 35zł! to sie jeszcze pytasz o piracka wersje na forum! ; o

ocenił(a) grę na 4
hitsezonu

Jak mnie okradają to co mam się pierd**ić. Pytam bo wiem jak jest i co drugi na forum jedzie na piratach. Trzeba być idiotą żeby gry w ciemno kupować. Ja za dzieciaka miałem na PSX same piraty jak znalazłem pracę kupiłem wszystkie w które grałem jest ich ze 30.
Ludzie kupują CODa nie zwracając uwagi jak ich twórcy walą na kasę. Kupują bo im wmawiają że to jest dobre a im nowsza część tym gorszy shit.
Kupiłem Hitmana bo zrobili świetną reklamę, a to jest taki gniot że bania mała. Chciałem Kupić Max Payne ale miałem pirata (dzięki Bogu) i po przejściu ze 4 etapów stwierdziłem że gorsze od gniota Hitmana.

TheDonKilluminati

a co ty chłopie pierdzisz max payne 3 gniotem? dobry jestes.
A co do hasła to moze ktoś ci ukradł konto. Wystarczyło napisac do supportu. (sam raz stracilem dostep i wystarczyl 1 mail). Na to nie wpadłeś?

Poza tym widze ze jestes fanem serii skoro oceniłes CS na 3/10 ; o. Jakbys miał konto steam to byś mogl zargac czesto w cos takiego jak Free weekend. Z miesiec temu byl chyba wlasnie w GO. W zeszłym tygodniu było Natural Selection 2. Ewentulanie zamiast kupowac gre przed premiera czekasz tydzień po na recenzje... (ciezka misja co?)
Więc jak widzisz wszyscy chcą cię okraść.

hitsezonu

aha Sniper: Path of Vengeance 5/10, CS 3/10
gratuluje wygrałeś

hitsezonu

aha jak chcesz zobaczyc na czym polega cs to polecam http://www.youtube.com/watch?v=JEjyFXGAlds

ta gra to nie jest granie na publikach tylko wlasnie klanówki 5vs5. Dla mnie mogloby nawet nie byc publików (tylko dm do cwiczenia aima). Granie w Cs'a to jak granie w noge czy kosza.

ocenił(a) grę na 4
hitsezonu

@hitsezonu
Max Payne 3 to gniot jakich mało.
Sniper: Path of Vengeance mam sentyment do tej gry.
CS to zwykła rzeźnia biegasz, skaczesz po dachach po strasznie nudnych lokacjach jak małpa i strzelasz. I wpakowali tam antyterrorystów zamiast żołnierzy co jeszcze bardziej irytuje. Ja bym zamienił skiny na małpy, naprawdę wtedy miało by to jakiś sens.
SWAT 4 to jest przykład porządnej dopracowanej gry o antyterrorystach gdzie nie biega się jak dzikus waląc do wszystkiego.
Jedynym mocnym plusem CS'a jest jego silnik niestety twórcy nie wiedzą jak go wykorzystać.

@widzialemwszystko
Nie, grałem w Steama a zablokowali mi konto na Hitmanie więc i CS przestał działać bo data ważności skończyła się przed premierą Max Payna 3...

ocenił(a) grę na 10
TheDonKilluminati

A więc grałeś w singla i hasło na Steam w dziwny sposób przestało Ci działać ? ... hmm gdzie ty mieszkasz? :D