PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628906}
7,5 11 tys. ocen
7,5 10 1 10557
Counter-Strike: Global Offensive
powrót do forum gry Counter-Strike: Global Offensive

Na plus na pewno to że wciąż jest grywalny, wciąga mimo swojej prostoty i jak dawniej wszystko zależy od umiejętności a nie od farta czy dobrej pozycji. Niestety wielki minus to właśnie ten brak zmian, 14 lat od premiery "Counter-Strike'a" a nie dodali przez ten czas do gry niczego nadzwyczajnego, żadnej rewolucyjnej zmiany. Nic dziwnego że mimo niskiej ceny (często jest w promocji) tak trudno konkurować GO z BFem czy CoDem bo tam się po prostu coś dzieje. 8/10 ze względu na sentyment.

ocenił(a) grę na 9
Pablo991i9

Właśnie ze względu na brak radykalnych zmian ta gra jest niezwykła i nadal wciągająca. Myślę, że motyw ze zbieraniem różnych broni (kamuflaże) to całkiem przyjemne urozmaicenie. Co do kwestii konkurencji z BF czy CoDem to absolutnie nie mogę się zgodzić. Mam kilka różnych (głównie nowych BF'ów oraz wszystkie CoDy od 1 począwszy, aż do pierwszego Black Opsa) i śmiem twierdzić, że te gry po prostu są gorsze. Fakt, zawsze wprowadzają nowe elementy i urozmaicenia, ale brakuje czegoś w samym gejmpleju i po kilku miesiącach po prostu gra staje się nudna.

Ponadto warto zauważyć, że na scenie e-sportu to nadal CS jest tym najważniejszym FPS. Tak więc w kwestii komercyjnej również myślę, że nie ma co narzekać :)

Pzdr

ocenił(a) grę na 10
AVVOL

Zgadzam się z kolegą wyżej :) To prawda ,że nic nie dodali i to jest właśnie świetne w tej grze ;) Mam CoDa i BF-a i jest to tak zwana "komercja" :p

ocenił(a) grę na 10
Pablo991i9

I bardzo dobrze ze takie noskille jak ty ida do coda i bfa. Dzieki temu poziom w csie jest wysoki.

MakoR

Ekhm, ekhm, ruskie gimbusy, ekhm, ekhm.

ocenił(a) grę na 6
MakoR

Prawda jest taka że w CSa grają tylko gimbusy i młodzi kibole. Już poziom społeczności w LoLu jest wyższy.....

ocenił(a) grę na 9
Pablo991i9

Ja mysle ze ta gra troche odejmuje od umiejetnosci. W 1.6 scislemu top5 nie urwal by nikt 5 rund nawet. Tutaj kucniesz to strzelisz to sie schowasz i jakos zabijesz.