Takie g#wienko ma tak wysoką ocenę?
Słaba rozgrywka,zryte dzieci i ytuberzy cały czas o tym gadające,nienormalnie drogie skiny i bronie [we wszystkich innych grach są za darmo],ale co się dziwić jak większość internautów to podstawówka i gimnazjum
po 1 skiny nie są do niczego potrzebne nie dodają ci jakiś statystyk przez które miałbyś przewagę po 2 cs to gra strategiczna która jest bardzo rozwinięta w dziedzinie e-sportu takie rzeczy jak ekonomia itd to wręcz podstawowy czynnik charakteryzujący tą grę nad innymi strzelaninami po 3 słaba rozgrywka ? (fakt stała się tragiczna od kilku nowych updatów ale nie podałeś argumentów) po 4 jeżeli rzeczywiście masz do czynienia z dziećmi z podstawówki/gimnazjum to naucz się grać i wyjdź z tego silvera/golda
podsumowując nie podałeś żadnych sensownych argumentów a z tymi ytuberami to mógłbyś rozwinąć co z nimi nie tak (Nie wiem bo nie oglądam a nawet jestem wstanie stwierdzić że nigdy nie oglądałem pomimo tego że mam zaledwie 16 lat)
Dalej nie podałeś żadnych argumentów ponadto sam powoli zaczynasz wychodzić na te dzieci których tak bardzo nienawidzisz
Jeżeli wychowałeś się na noobskim CoDzie oraz na Kolorowym battlefieldzie no to nie dziwne że ta gra ci się nie spodobała
twoje jedyne argumenty to "nienormalnie drogie skiny i bronie [we wszystkich innych grach są za darmo]
no cóż w battlefielda 3 i 4 trochę grałem i o ile dobrze pamiętam to nie wszystko miało się od razu odblokowane swoją drogą że battlefield często wymaga sporego wydatku pieniędzy na dlc które wcale jakoś niesamowicie dużo nie dają gdzie w cs'ie masz multum serverów społecznościowych z czymś co jest alla modyfikacją praktycznie za darmo a podkreślenie że skiny są drogie potęguje tylko fakt że prawdopodobieństwo że masz niespełna 15 lat bo jeszcze kilkanaście lat wstecz (a nawet mniej) takich rzeczy praktycznie w ogóle nie było
e-sport gówno dla grubasów ? czyżby ktoś komuś zazdrościł komuś zarobku na graniu w gry (i to nie małego zarobku)
większość internautów to dzieci ? to dlaczego kiedy patrzy się na jakieś filmy/streamy to o wiele częściej na CoDzie i BF'ie jest więcej dzieciaków ? dlaczego większość dzieci ma konsole ? (na której można powiedzieć że cs go nie istnieje bo to że jest to nie znaczy że ktokolwiek w niego gra)
... a poco Ci te broni i skiny? Da się grac bez tego. Co do toksycznych graczy. Miliny w to gra, miliony rożnych osobowość, nie jest ciężko znaleźć spośród nich 4 graczy z którymi bedzie się miło grało.
No cóż oceny są wyjątkowo subiektywne i nikt na nie nie powinien zwracać uwagi. Kiedy coś zasługuje na 8, kiedy na 9? Myślę że każda osoba ma swoją teorię. Gram w grę od soboty i naprawdę mi się podoba. Rozgrywka jest przyjemna, osiągnięcie wyższego poziomu jest wymagające, gra zdecydowanie ma pewną "krzywą uczenia się", jednak wykonanie jakiejś dobrej zagrywki, dobre rozegranie rundy sprawia naprawdę dużą radość.
Co do Twojego krytycyzmu to chociaż brzmi trochę bardziej wrogo niż ja bym to napisał, zgadzam się z każdym z Twoich argumentów. Dodałbym również fakt że ludzie biorą tą grę trochę za bardzo na serio. (co jest pewnie powiązane z Twoimi argumentami).