Zacznę od tego że współczuję głupoty tym którzy grają w tą grę więcej niż miesiąc ... nie mówiąc już o roku lub dłużej .
Nie widzę celu grania w tą grę po sieci , gra ma brzydką plastikową grafikę , jest jedno i to samo , pomimo setki map ludzie wolą grać w podstawowe mapy które w moim przypadku jak widzę rzygać mi się chce , jakieś klany zakładają nie no to już albo nie mają w życiu nic do roboty innego albo gry im gówno zrobiły z mózgu . Tam nie którzy grają mając 28 lat lub więcej ... a zachowują się na serwerach jak dzieci , według mnie i wielu innych ludzi gra jest dla totalnych bez mózgowców którzy lubią podkładać bombę , rozbrajać , strzelać ciągle bez żadnego celu i gonić po całej mapie niczym palant . Nie polecił bym największemu wrogowi tej gry nawet pomimo tego że kosztuje 20 zł . Jest beznadziejna nudna przykra głupia zarazem pokazuje dzisiejszą młodzież i jej zachowanie na serwerach przykro się robi słysząc jak 10 letnie dziecko przeklina do mikrofonu co drugie słowo bo ktoś go zabił w grze lub 30 letni facet pokazuje złość i zachowuje się skandalicznie grając w tą grę , może nie którym się to podoba cóż ludzie są różni mi się to nie podoba , ogólnie mówiąc sama gra robi z człowieka nerwusa , Ci co grają o tym nie wiedzą nie widzą po sobie zapewne , lecz ci co grali a przestali zauważyli wiele , ogólnie też mówiąc wkurza mnie jak ktoś się chwali mówiąc " grałem w tą grę i nadal gram już ponad pięć lat i jestem super pro graczek " jednym słowem poziom idioty mający w głowie tylko gry , dodając że taka osoba z takim pisaniem nic w życiu nie osiągnie .
Pozdrawiam
Ocena gry 0/10
Weź może przeredaguj swoją wypowiedź, bo pisana "ciurkiem" i bez liźnięcia "interpunkcją" brzmi jak bełkot dzieci, z których szydzisz.
Nie zgadzam się z tą wypowiedzią. Ludzie są różni, widocznie trafiłeś na jakiś niszowy, gówniarski serwer ffa, bez kontroli adminów. Wszędzie znajdzie się chamstwo. W każdej grze online. Co do samej gry to myślę, że gdybyś pograł w nią jednak dłużej dostrzegłbyś, iż nie jest to tylko "ciągłe strzelanie bez żadnego celu";) o nie.
Pozdrawiam
PS "nawet pomimo tego że kosztuje 20 zł" . Żaden CS nie kosztuje 20zł, tak jak napisałeś:) Aktualnie CS:S kosztuje 102zł, a CS 1,6 z dodatkami nie schodzi, od wielu lat, poniżej 49,99zł:) Ceny z Empiku.
20 zł dałem w sklepie internetowym .
Cóż każdy ma własne zdanie , ja mam takie i nie zmienię , nie mam ochoty marnować życia na głupich grach .
Za 20zł nie da się kupić CS:S. Wersja pudełkowa kosztuje ok. 100zł, a sam CD key nie widziałem by zszedł nigdy poniżej 32zł (jak ma się b. dużo szczęścia - na chwilę obecną na allegro key kosztuje 38 - 50 zł).
Może ta gra pomyliła Ci się z 1.6?
Możliwe że u was tak kosztuje , ja zamawiałem w internecie w jakimś sklepie w Krakowie nie pamiętam dokładnie już nazwy jak sobie przypomnę to wam podam link o ile jeszcze jest tam gra ta , nie , nie pomyliłem sobie , gra 20 zł kosztuje w pudełku fajnie zapakowana .
No raz w historii kosztował 3e przez kilka dni, oczywiście na Steam, a nie wersja pudełkowa :) Także takie bajki, że za 20zł są bardzo śmieszne.
Nikt Ci nie karze komentować , gra 20zł kosztuje i nawet tych 20 zł można żałować , nie długo wejdzie nowy Counter Strike , w końcu z dobrą oprawą graficzną.
Jak masz depresję to nie ujawniaj się na filmwebie, proszę. Są miejsca do tego bardziej odpowiednie i ludzie, którzy mogą Ci naprawdę pomóc. Trzymaj się
Widać na złym serwerze grałeś. Gra jest naprawdę bardzo dobra ale jak jest się no-life i nie ma się kolegów z kim można pograć razem to rzeczewiście, gra jest głupia.
Pozdrawiam
Nie przepadam za tą grą, wolę Counter-Strike 1.6. Natomiast mam dla ciebie radę pseudointeligencie: zanim nazwiesz kogokolwiek 'bez mózgim' idiotą, polecam zajrzeć do słownika.
Nie chcesz? Nie graj. Ja osobiście gram bo lubię i żadnym bez mózgiem nie jestem.
Coś tutaj pachnie trollem.