PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10033142}
5,9 271  ocen
5,9 10 1 271
Counter-Strike 2
powrót do forum gry Counter-Strike 2

Niestety ta gra to totalny niewypał. Mapy może i odświeżone, ale bardzo pstrokate przez co nie można skupić się w pełni na przeciwniku. FPS z 200 spadły na 50-70, w dodatku na niższych ustawieniach. Nowe dźwięki broni są nie do zaakceptowania, AK-47 brzmi jak jakiś tani MP i źle się strzela, odrzut jest jakiś inny. A JUŻ WADA, NAD KTÓRĄ NAJBARDZIEJ UBOLEWAM TO BRAK GIER WOJENNYCH (ODBIJANY), grałam tylko dla niego, a teraz nawet w to nie idzie normalni pograć, dlatego nigdy więcej w to już nie zamierzam grać jeśli dalej tak beznadziejna ta gra ma być. Skiny już sprzedane. Żegnaj CS, spędziłam 3k godzin i pora się rozstać.

ocenił(a) grę na 4
veendie

Jestem z pokolenia CS: Source, ale w GO pograłem kilkanaście godzin (wiem, w grach mutli to tyle co nic). Mimo to z ciekawości odpaliłem CS2 i matko boska. W tej grze jest coś odpychającego, mimo, że strzelanie i poruszanie jest ok. Niby lepsza grafika, ale faktycznie pstrokata. Na plus niektóre efekty wizualne (dym), ale nie jest to coś niezwykłego w tych czasach. Na szybko odpaliłem Source (z dekadę w to nie grałem) i grywalność sto razy lepsza. Najgorsze jest to, że CS2 po prostu zastąpiła GO. I tak w to nie grałem, ale nie wyobrażam sobie frustrację ludzi, którzy spędzili w niej setki godzin. Słabe zagranie ze strony Valve. Dobrze, że od lat gram niemal wyłącznie w single.