7,2 4,4 tys. ocen
7,2 10 1 4414
Crysis 3
powrót do forum gry Crysis 3

Jak tam wasze wrażenia z Crysis 3 ? Ja na sam początek zanim przejdę do gry, muszę pochwalić twórców za udostępnienie wersji beta na wszystkie platformy w tym samym czasie, tak się powinno robić, to my jesteśmy testerami i to właśnie twórcy danej gry powinni o nas zabiegać a nie stosować zabieg typu, "kup grę xxxx w przedpremierze a dostaniesz wcześniejszy dostęp do beta gry xxxx". Co do samej wersji beta, ogólnie zapowiada się bardzo fajnie, tryb multiplayer bardziej dynamiczny niż w Crysis 2, na razie są dostępne 2 tryby gry, Crash Site Mode i Hunter Mode. Pierwszy z trybów to coś na wzór "zdobywania flagi" na mapie pojawia się punkt który nasza drużyna musi przejąc jako pierwsza, w sumie nic nowego, na uwagę moim zdaniem zasługuje jednak drugi z trybów czyli Hunter Mode, w tym trybie jedni gracze wcielają się w łowców drudzy w ocalałych, jako żołnierze musimy przetrwać przez pewien czas, co nie jest takie łatwe bo polują na nas niewidzialni zabójcy, poza tym że są niewidzialni, są szybsi, bardziej skoczni i wytrzymalsi od nas, jeden strzał z ich łuku wystarczy żeby posłać nas do piachu, przy czym my jako żołnierz mamy ograniczoną amunicję, warto wspomnieć również, że po zgonie, sami stajemy się łowcą.
Jakie są wasze wrażenia z gry, co sądzicie o oprawie audiowizualnej ?

Slevin_Kelevra

Spodobało mi się rzucanie znalezionymi przedmiotami i tarczą. Zgon natychmiastowy i niezłe zaskoczenie w oczach ofiary. :)

ocenił(a) grę na 9
Pete

Mnie podoba się możliwość korzystania z broni obcych, szczególnie z Pulsara ;)

Slevin_Kelevra

jak dla mnie znowu zrypali multiplayera mało broni i cały czas ten sam błąd uderzenie bronią zabija od razu tyle kul potrafi kombinezon wytrzymać (czasami strzał z rakietnicy może akurat bug mniejsza z tym ) ale zwykłego uderzenia bronią które w rzeczywistości jak porządnie nie trafisz w głowę to nie zabije a tutaj nie ważne czy trafisz w nogę czy w klatkę piersiową zabije cie natychmiast porażka POZDRAWIAM