PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651891}
7,2 4,4 tys. ocen
7,2 10 1 4376
Crysis 3
powrót do forum gry Crysis 3

ja w to gram od tygodnia ode mnie ocena jest 3/10

ocenił(a) grę na 10
lukaa

Bardzo ciekawe, mozna wiedziec skad masz ta gre ? Super przedpremierowo dostales ja on ubisoftu za bycie najlepszym krytykiem ?

lukaa

O..widzę, że znowu jedziesz po grze, która jeszcze nie wyszła. O ile się nie mylę to w Far Cry 3 też grałeś przed światową premierą i dałeś chyba też 3/10. Nawet daty wypowiedzi tej i tamtej (zablokowanej) są te same. Rozumiem, frustracja, ale żeby na grach?

sabre

sciągam sobie gry przed premierą żeby wiedzieć czy opłaca sie kupić niestety w obu przypadkach jest to nieporozumienie przerost komerchy trailery owszem fajne nad rezultatem bo gra się jak na cymbałkach mniej wiecej tyle samo zabawy

lukaa

zgadzam się z Tobą. To jest tak jak z filmami, wszystko co najlepsze jest w trailerze, spotach. Tylko, że gry na konsole nie schodzą poniżej 200 zł, 150 zł (mówię o nowowychodzących). Później zdziwienie, że są piraci. Cena gry sama w sobie powinna być przystępna dla każdego, szarego człowieczka. Jak wliczają do tego koszty reklam, różnego rodzaju pośrednictwa to zaczyna się haracz. Jeżeli jesteś konsolowcem i szukasz gry, która oferuje grywalność i fabułę to mogę Ci polecić serię Metal Gear Solid. To jest jedyna jak dotąd seria, której każda część trzyma ten sam, a nawet wyższy poziom. Na PC jest MGS1, na X360/PS3 masz HD Collection (2,3,Peace Walker), na PS3 MGS4. Najgorsze co może spotkać gracza to linearność gry, kiepska fabuła i znikoma grywalność.Pzdr.

lukaa

Aktualnie jest dostępna bodajże wersja alfa więc może się jeszcze poprawić