Gra sie calkiem fajnie lecz nie obylo sie bez glitchy takich jak autonamiar ktory przeskakuje od jednego wroga do
drugiego czesto musze go wylaczac no i moje ulubione uderzenia przez sciane wciaz tam niestety rzadza i dziela .Poza
tym mam wrazenie ze niektorych ciosow (boss) w walce moglbym uniknac lecz program kwalifikuje je jako "hit" no coz
wizualnie inaczej to wyglada szkoda ze nie ma powtorek bo byloby smiesznie .Pomimo tych uchybien to stary dobry dark
Nie wiem czemu ale po rozpoczeciu gry po raz 2, zmienił mi się chyba poziom trudności bo pasek życia nagle się powiekszył.
hehe, mój błąd wystarczyło użyć tej kukły człowieczeństwa i znowu był normalny, łatwo się pomylić jak się gra 1 raz
coś z 15 mam, a dopiero 1 bossa pokonałem, wiesz może gdzie można znaleźć te fragmenty ectusa?
ja znalazlem ze 2 w skrzyni jeden chyba przy umarlym rycerzu , trzeba przeszukiwac kazdy zakamarek to ulatwia gre .
narazie nie gram , zabilem kilku ciuli i jak doszedlem do zabojcy smokow ( badass z poprzedniej czesci) to mi sie odechcialo :) .Narazie mecze nowego castlevania na hardcore jak go skoncze to wezme sie za darka
Ja się wybieram na Smoczego Jeźdźce zaraz, tylko mi się baterie do pada naładują :)
powodzenia ja narazie nie mam nerwow , tego grubasa z lanca gladko zalatwilem ale zabojce to nie wiem jak podejsc za slaby jestem
namęczyłem się i go zabiłem, wystarczyło tylko cały czas krążyć wokoł niego strasznie blisko ;)
a ten zabójca to który? bo ja największe problemy mam z prześladowcą którego do tej pory nie pokonałem a dedłem u niego z 50 razy.
mam na mysli tego chudego co sie teleportuje :) ten grubas z halabarda tez sie chyba nazywa dragon rider czy jakos tam - ten byl latwy za 3/4 razem dostal becki zabil bym go wczesniej ale nie otwieralem kregow i mnie ciul kilka razy zepchnal
Ja nic nie otwierałem na tym małym go pokonałem :)
dopiero jak zacząłem wybijać ich skapnąłem się ,że istnieje coś takiego jak powiększenie tego terenu.
Ciekawe pójdzie z bossem z 1
narobiles mi smaka chyba sie przejde w druga strone tez jakiegos bossa tam widzialem , nie wiem jakim cudem masz duzo tych kukielek bo ja ze 2 zuzylem i 2 znalazlem pozatym jest postac co ma tylko 5 wiec nie za wiele i caly czas profilaktycznie podrozuje na 50% zycia :)
Też nie mam pojęcia skąd mam ich tyle, pokonałeś ostatniego olbrzyma ?
w jego krainie można znaleźć ich dość dużo.
tego z dlugimi nogami ? jesli to ten to poszukam bo juz go mam na rozkladzie ale sie nie zaglebialem dalej