PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611080}
7,7 14 tys. ocen
7,7 10 1 13903
Diablo III
powrót do forum gry Diablo III

Beta testy Diablo 3 na wrzesień :D i gra wyjdzie najprawdopodobniej pod koniec tego roku

Eh nie moge się doczekać a wy ? :)

HardkorX

Podobno pierwszy/drugi tydzień września i to już nieodwołalnie, bo otworzyli wczoraj forum D3. Tylko nie byłbym pewny czy grudzień, a nie np. styczeń. Takie beta testy muszą potrwać, jak sądzę, ze trzy miechy.

Albertino

no, to nam daje wrzesien pazdziernik listopad i....w grudniu kupujemy pudełeczko DIABLO 3 !!! hehe wydaje się to nieprawdopodobne ale cóż zobaczymy :)

ocenił(a) grę na 9
HardkorX

Data premiery już została przesunięta na rok 2012 więc można się spodziewać luty-marzec.

mejki

no dokładnie, brawo blizzard

ocenił(a) grę na 8
mejki

A ja jestem pewien, ze gra się pojawi raczej w maju, najdalej w czerwcu. Na Luty bym raczej nie liczył... No ale cóż. Im szybciej, tym lepiej. Ja się strasznie tej gry doczekac nie mogę, choć boję się, że na moim laptopie nie pogram. Chyba, że ktoś się zna i podpowie czy mogę na rozrywkę liczyć. Specyfikacja techniczna mojego lapka:

2x 2Ghz
6 Gb ramu
dysk 450GB
16" led
karta graficzna AMD Radeon HD 6370M 512MB VRAM

ocenił(a) grę na 9
khazad7_2

Wiesz co, myślę że spokojnie Ci pójdzie. Z tego co widać po becie to wymagania nie będą strasznie wielkie. Jestem wręcz przekonany że na medium Ci pójdzie. Nie wiem dokładnie jak będą dzielone ustawienia graficzne w tej grze ale jeżeli tak jak ostatnio w większości czyli Low -> Medium -> High -> Ultra , to na High pójdzie Ci bez problemu. O ile dobrze kojarzę to przewidywane jest 2x 2,4 ale myślę że nie będziesz miał większego problemu z czerpania przyjemności z tej gry :)