PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611080}
7,7 14 tys. ocen
7,7 10 1 13886
Diablo III
powrót do forum gry Diablo III
SemiPsychoticMix

Jak usuną AH oraz dadzą tryb single bez neta to sprawdzę czy masz rację.

użytkownik usunięty
zygdresze

Ah dawno już jest usunięty , tylko wciąż single wymaga nadal stałego neta . Jak single nie będzie miał wreszcie stałego neta w , diablo 3 to da to według mnie nadzieje dla tej gry .

Single bez neta nigdy nie zagości w tej grze. Dla mnie gierka jest spalona, chociaż samą serię uwielbiam. Do tej pory grywam w D2 w singlu. D3 omijam szerokim łukiem, nie rekomenduje jako złej czy dobrej gry, po prostu omijam.

użytkownik usunięty
zygdresze

Tutaj sie akurat mylisz ponieważ , gadałem z supportem blizzarda na ten temat . Jak będziesz chciał , wspomnę co mi powiedzieli , ten temat .

No i co takiego Ci powiedzieli? Wiem, że na PS lub XBOX pojawiła się możliwość gry offline (chyba), ale to nic nie zmienia - na PC taka możliwość miała się nigdy nie pojawić. Skoro przez tyle czasu tego nie dodali to już nie dodadzą. Okres rozwoju i aktualizacji dla tej gry już się zakończył.

użytkownik usunięty
zygdresze

Powiedzieli mi że ; Przyznajemy że offline sprawdza sie w klasycznych grach , i mamy nadzieje że że taki tryb będzie w następnym dodatku do d3 .I rozumiemy , że dla graczy są irytujące kłopoty z serwerami .

użytkownik usunięty
zygdresze

Proponuje ci byś zagrał w sage starcrafta 2 ta seria jest lepsza , niż d3 ponieważ jest offline i można grać wpełni samemu .

Kulą w płot - Starcraft to zupełnie inna gra. Nie grywam w SC.

użytkownik usunięty
zygdresze

Starcraft to moja , ulubiona gra zaraz po diablo i warcraft .

ocenił(a) grę na 1
SemiPsychoticMix

Dokładnie Diablo nigdy nie była dobrą grą lecz pomyłka :P