Ah dawno już jest usunięty , tylko wciąż single wymaga nadal stałego neta . Jak single nie będzie miał wreszcie stałego neta w , diablo 3 to da to według mnie nadzieje dla tej gry .
Single bez neta nigdy nie zagości w tej grze. Dla mnie gierka jest spalona, chociaż samą serię uwielbiam. Do tej pory grywam w D2 w singlu. D3 omijam szerokim łukiem, nie rekomenduje jako złej czy dobrej gry, po prostu omijam.
Tutaj sie akurat mylisz ponieważ , gadałem z supportem blizzarda na ten temat . Jak będziesz chciał , wspomnę co mi powiedzieli , ten temat .
No i co takiego Ci powiedzieli? Wiem, że na PS lub XBOX pojawiła się możliwość gry offline (chyba), ale to nic nie zmienia - na PC taka możliwość miała się nigdy nie pojawić. Skoro przez tyle czasu tego nie dodali to już nie dodadzą. Okres rozwoju i aktualizacji dla tej gry już się zakończył.
Powiedzieli mi że ; Przyznajemy że offline sprawdza sie w klasycznych grach , i mamy nadzieje że że taki tryb będzie w następnym dodatku do d3 .I rozumiemy , że dla graczy są irytujące kłopoty z serwerami .
Proponuje ci byś zagrał w sage starcrafta 2 ta seria jest lepsza , niż d3 ponieważ jest offline i można grać wpełni samemu .