No nie mogą, patrząc na te screeny mam ochotę skoczyć z okna... Tak będzie wyglądać Diablo III? To żart?
To sobie będziesz dalej grał w dwójkę, przecież nikt Ci nie zabroni. Ja tam już się nie mogę doczekać 3, wygląda kapitalnie.
Osobiście muszę się zgodzić. Blizzard popada w swoistą manierę robienia kolorowych gier cała seria WoWa też jest taka. Trochę liczyłam, że odstąpią od tego przy Diablo III no ale nie jest tak tragicznie postaci nie są aż tak bajkowe jak z WoWa czy z Torchlighta ważne żeby rozgrywka była ciekawa.
Ty na pewno nikogo, co widać po twoich kompleksach. Biedaku, 16 powiadomień, ale mi ciebie żal. Próbuj dalej. O i piz... to jest to niby moje wyzywanie? Buahaha, mam z ciebie polew, a ty znowu będziesz płakał.
Moim zdaniem nie ma nic złego w kolorowych grach. Nie żeby grafika z dwójki mi przeszkadzała.
To bardziej powinień być dodatek, a nie kolejna część, dwójka była ok. Miała taką samą grafę jak w jedynce, ale ulepszona. Zobaczymy jak wyjdzie gra.
Fajnie, że efekty czarów będą...efektowne. Właśnie to mi się najbardziej podoba. Gdyby czary były w ciemnych barwach (tak samo jak otoczenie) ledwo byśmy je widzieli, a poza tym myślę, że można popaść w depresje gapiąc się ciągle na ponure kolory z ekranu.
grafika faktycznie jest o wiele lepszej jakości (w końcu minęło 10 lat), ale wydaje mi się, że gra bardzo straci na klimacie. Nie będzie już mrocznej, mrożącej krew w żyłach atmosfery, tylko bardzo zbliżone do WoWa jakieś dziwne coś. Jak sama nazwa mówi "Diablo" to ma być diablo, a zrobili niestety jakąś bajkową wersję. Gracze z innych krajów także skarżyli się na nowy "styl" grafików Blizzarda. Firma stworzyła więc jakieś takie cukierkowe, totalnie przekolorowane logo, żeby pokazać, że takie to jest bajkowe (można je znaleźć gdzieś na necie).
Boję się tylko, że nowe Diablo nie będzie tak straszne jak poprzednie i oby chociaż grywalność była na świetnym poziomie, bo nie chciałabym się całkowicie zawieść.
A mi tam mocniej serce zabiło jak pierwszy raz usłyszałem diablo po uruchomieniu ostatniej pieczęci:)
Ale fakt że gra nie miała czym straszyć.
Chodzi raczej o mroczny klimat dwójki, a przy takiej cukierkowej grafice gra traci urok a przecież w takich grach nie chodzi o grafikę to po co ją tak zmienili.
@klc87 może źle, że użyłam słowa "straszne", ale w porównaniu z grafiką w trzeciej części: Diablo II to horror. Oczywiście według mnie, dodając, że nigdy nie byłam fanką WoWa i tej kolorowej grafiki.
@Grajcz W tym wypadku nazwa zobowiązuje do kreowania takiej a nie innej rzeczywistości. A autorzy zdecydowanie pomyśleli: "aha, jeśli WoW jest taki super i mnóstwo ludzi go kupuje (zapewne większość to Japonia i Korea), to po co kombinować i ryzykować z jakimiś eksperymentami (możliwe że niektóre byłyby bardziej udane), skoro można zastosować coś sprawdzonego, co się przyjęło i jest wielkim sukcesem" ja niestety tak odczuwam postępowanie Blizzarda. Czekam na oryginalniejszy projekt, chociaż pewnie na D3 się skuszę (bo jednak to jedna z moich ulubionych gier), ale oczekiwałam znacznie więcej.
To nie żart, mroczna grafika drugiej części została zastąpiona słodziuśką, mocno zajeżdżającą WoW. I jeszcze ten system walki, bardziej to bijatyka, niż H&S. Całkiem jak Little Fighter 2 w 3D. Czy oni naprawdę liczą na to, że fani drugiej części po ponad 10 latach oczekiwania dadzą sobie wcisnąć to badziewie? Ja to coś zamierzam omijać szerokim łukiem.
Dużo zamierzasz przegrać na tym zakładzie?
Mam wydać kasę i grać w coś, co już na sam widok mi się nie podoba tylko dlatego, że ma ,,Diablo" w nazwie? Daj spokój...
Śmieszne jest i są te wasze ci niektóre wypowiedzi, mi się nie podoba stara grafika diablo jak teraz na nią patrze to myślę sobie jak w to mogłem grać w taką grę z taką marną ,słabą grafiką. Nowe diablo ma bardzo ładną grafikę i wcale nie tak cukierkowa i za pewne przebije stare diablo ze3x tak jak to zrobił Starcraft 2 ze swoim poprzednikiem.
,,Śmieszne jest i są te wasze ci niektóre wypowiedzi" - taki dzieciak i już nawalony w dzień powszedni łazi?0_o
A Diablo 3 przebije stare - dla szczyli, których na świecie nie było, albo co najwyżej na muchy mówili tapty, jak Diablo 2 wyszło. Dla każdego starszego gracza, wychowanego na Amidze i Pegasusuie, Diablo 2 było, jest i będzie cudną grą. Bo grafikę to my mamy gdzieś, liczy się grywalność i klimat. A tego to Diablo 2 ma całe tony.
Jak oglądałem gameplay z tego całego ,,Diablo 3", to widziałem jakąś tam gównianą bijatykę z komiksową grafiką. To ma być ta długo oczekiwana kontynuacja Diablo? PHEW!
Mnie tam grafika się podoba. Ale ważniejsze jest to, że będą bardzo duże zmiany w samej grze: złoto się na coś przyda, szał barbarzyńcy itd. :)
Blizzard zna się na rzeczy. Myślę, że D3 będzie wielkim hitem i być może przebije D2! Szkoda tylko, że sobie nie pogram, bo mam za słabą grafikę (GMA 4500 w laptopie). :D
Grafika całkiem niezła sądząc po tych screenach. Miałem podobne obawy, kiedy kupowałem Sacred 2: Fallen Angel (grafika bardzo podobna do tej ze screenów D3). Zainstalowałem S2:FA, patrzę - grafika cudowna. Z nowym Diablo też tak pewnie będzie.
Wiesz nie każde anime to "bajeczka" dla dzieci. Wiele z nich to poważne produkcje opowiadające niesamowite historie. Po za tym jest wielu ludzi w jego wieku, którzy z tego żyją lub są po prostu tego fanami.
Pieniak3 -Masz całkowitą racje a wypowiedzi osoby mejki świadczą tylko o braku znajomości tematu i ogólnie braku ale nie będę pisał czego.Trochę więcej wiedzy kolego by ci się przydało.A co do Diablo, wyjdzie i za pewne będzie dobre nie ma co dodawać więcej.
Zgadzam się, to jest jakaś paranoja, w Diabolo powinny dominować takie kolory jak : czarny jak piekło, czerwony jak ogień. Mamy błękity seledyny, tęcze i pastele. Widać po tylu latach robienia WoWa - który w stylistyce jest bajkowym fantasy nie potrafią już zrobić niczego co nie wygląda jak bajkowe fantasy. Diablo nie jest horrorem ale zdecydowanie najmroczniejszą odmianą fantasy... no ale cóż będzie w stylistyce bajkowo-cukierkowej :)
I tak trochę stonowali kolory po dość jednoznacznych reakcjach fanów. Jak dla mnie to nie jest źle, tylko te czary to jakaś odpustowa padaka - patrząc na PvP można epilepsji dostać. Kogoś lekko powaliło.
grał z was ktoś, już w Diablo 3, że określacie klimat na podstawie screenów? Dla mnie to czysty debilizm - w grze chodzi o to, żeby wszystkie elementy ze sobą współgrały, wtedy można określić klimat gry czy jest odpowiedni, czy nie. Poza tym nie zrobicie gry, która wszystkim będzie pasować (filmu też nie), zawsze znajdzie się grupa ludzi gotowa ponarzekać, ale prawda jest taka, że oceniać i poprawiać gotowce innych jest łatwo, ciężej samemu coś zrobić:)
Dokładnie, mnie te gameplaye odrzuciły, zamiast zachęcić. Istny jarmark komiksowych potworów, czary jak z ,,Czarodziejki z księżyca", pastelowy Diablo w różowych stringach, pokrzykujący coś o paradach równości.
Oto, co twórcy wydali jako odpowiedź na zarzuty fanów na zbytnio bajkową grafikę:
http://media.gamerevolution.com/images/misc/diablo-iii-rainbow-unicorn-logo.jpg
Myślą pewnie, że są zabawni, wypuszczając coś takiego, a zobaczymy, czy się będą śmiali, jak mnóstwo fanów poprzednich części położy zlewę na to, co zbabrali.
Co do grafiki tez mam pare zastrzeżeń ale pożyjemy zobaczymy mam nadzieje ze nie bedzię takie jak Trochlight czy cos takiego niby wzór diablo gra mi sie nie podobała.Narazie nie ma co sądzić po screenach co do wymagań bedzie miala zbliżone do Stracrafta 2 może i mniejsze
Ja pierdzielę, dwie osoby (w tym ja) przed tobą piszą, że nie oceniają gry po screenach, tylko po gameplayach, a ty dalej o screenach bredzisz. Mózg ci jeszcze nie wrócił z pastwiska?
po screnach nie ma co sądzić ale aż takie kolorowe to nie jest bez przesady widać też troche mroku ale ja czekam z niecerpliwoscią na tą gre ważne żeby nie była kolrowa zbytnio
znaczy bardziej po grafice nie ma co sądzić tak to ujmnie to dobrze że przedemną piszą to i ja też napisze wyluzuj stary :D znając życie tak piszą a jak gra wyjdzie siądną a nie zejdą z kompa xd
w ogóle pewnie nikt nie zwrócił uwagi, ale oni cały czas balansują kolorki. na ten moment ta gra nie wygląda wcale bardziej kolorowo D2 - gameplay sprzed paru dni: http://www.youtube.com/watch?v=UsYypR_zP2s&feature=related
popelniles blad autorze tego posta patrzac na te słabe screeny, obejrzyj prawdziwy gameplay a zmienisz zdanie
prosze > http://www.youtube.com/watch?v=maqB60NkhkE
prosto z niedawnego gamescomu 2011 :]