PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611080}
7,7 14 tys. ocen
7,7 10 1 13902
Diablo III
powrót do forum gry Diablo III

ale nawet nie zainstalowalem. Chyba mozna nazwac to nostalgia.

Nie lepiej było sobie kupić wibrator ?

użytkownik usunięty
tomucho77

chyba lepiej było, równie bezsensowne, hehe
aczkolwiek bardzo zniecheciły mnie opinie internautow, moze kiedys zagram z sentymentu do D2, znajac zycie producent tak sie bedzie cenil ze i za 5 lat ta gra bedzie kosztowac ze 100 zł

Ja nigdy nie sugeruję się opiniami internautów ! bo każdy ma inny gust !

Kuba teraz D3 z dodatkiem Reaper na najnowszym patchu 2.0.6 (2.1.0) jest zupełnie inną grą :) i z całym szacunkiem i sentymentem do D2 to D2 w każdym aspekcie jest gorsze od D3 !

tomucho77

D3 nie powala swoimi kolorami, które są tak jaskrawe jak słońce na niebie. Nie rozumiem też tego tajemnego przejścia jak kiedyś krówki. W D3 to już wstyd. I nie ważne jaki mieli zamiar robiąc to, to jest wstyd!

Ta gra, jak każda dziś, robiona jest by każde dziecko mogło ogarnąć co się dzieje, najlepiej, żeby sama grała. Ważne, żeby się sprzedała.

Poproszę grę bez wymagań, tak, żebym nie musiał się wysilać. OO mamy taką jedną Diablo 3. Jest w niej tajemny poziom, familijna zabawa...

Lubię Diablo, ale nie jestem aż takim napaleńcem, żeby wciskać sobie samemu kit, że wszystko jest w porządku i pod każdym aspektem D3 jest lepsze od D2, bo to nie prawda.

Oczywiście gra się zmieniła, jest inna, interfejs, postacie, ekwipunek, fajna sprawa, ale najważniejsza rzecz to klimat, który wciąga nieprzerwanie, ale czy czasem nie skupili się za bardzo na grafie? Bo klimat nieprzerwany to na pewno nie jest.

Nie skreślam D3 tylko podkreślam, że to co w Diablo 1 i 2 było mroczne, w Diablo 3 jest jaskrawo zielone.

użytkownik usunięty

no i wreszcie zagrałem, grę oceniam pozytywnie, w jeden dzień dociągnąłem do połowy 3 aktu, mam 48 lvl, gram na eksperckim,
gra się dobrze, grafika jest ładniutka, sam system walki tez "odprężający"; trochę niewiele zmian w stosunku do d2, 1 akt lasy i pola, 2 akt pustynia, 3 akt tereny z V aktu z 2;
w moim odczuciu gra się przyjemniej jak w d2, gram easy mode barbarzynca, całkiem dynamicznie i trzeba byc w miare skupionym na tym co sie robi, na tym poziomie 5 sec afk i byłem trupem kilkanascie razy;
ogólnie polecam jeśli ktoś lubił dwójkę to i ta część powinna przypaść mu do gustu, pozytywne zaskoczenie póki co, choć czasem zbyt łatwo nawet na poziomie eksperckim, na bossach ciężko zginąć, jak ma się gear z odnową hp, ale to są detale.