Tzn. wprowadzili nowe klasy postaci, zmienili system umiejętności na normalny, przedmioty epickie nareszcie różnią się od zwykłych czymś więcej niż kolorkiem, mnich nie jest nieśmiertelny, dali PvP a gra w singlu nie wymaga neta?
Nie wiedziałeś jak to wyjaśnić to napisałeś: "pograj trochę sam się dowiesz" sprytnie. Tylko nie rozumiem po co zakładać temat w którym nie ma się nic do powiedzenia :)
Mnie akurat jest potrzebny tryb Solo bez neta. I jakiekolwiek poczucie bezpieczeństwa, że po miesiaku grania nie stracę postaci. D3 jest dziurawe jak sito, pomoc techniczna tak samo - wystarczy przejrzeć forum battle.net.
pięknie powiedziane :)
obawiam się że patch, który sprawi że ten gniot będzie fajną grą zajmowałby 10 giga.
I wydaje mi się, że taki patch się niedawno pojawił ;) Hejtowałem grę od czasów bety, a teraz zagrałem na nowo i wsiąknąłem. Genialne cudo, spokojnie zastąpi mi Diablo II do którego wracam już od kilkunastu lat co jakiś czas i który jednak swoje wady ma (tutaj je usunięto, a dodatkowo opakowano wszystko w piękne nowe pudełko).
Poważnie? Mówisz o tym samym patchu co Mikolaj_de_Mnow czy jakims innym? Zaintrygowałeś mnie. :D
Tak, 2.0 które zmienia dość mocno system lootu i usuwa Auction House. Nie wiem jak balans klas i inne rzeczy, bo dawno nie grałem więc nie mam bezpośredniego porównania, ale jest frajda z siekania i zdobywania legendarnych przedmiotów. Wszelkie inne różnice między D2 i D3 uważam za plusy D3, naprawdę udało im się do perfekcji dopracować każdy szczegół związany z gameplay. A dodatek podobno ma być bardziej gotycki, także również czekam z niecierpliwością!
a czy system przydziału umiejętności się zmienił na normalny?
i czy kolorystyka w grafice pozostaje taka sama czy jest mroczniejsza?
Czy to prawda że nie można się teraz wymieniać złotem ani przedmiotami legendarnymi?
Można się wymieniać legendami ale tylko z tymi graczami z którymi grałeś w tej samej sesji i wypadły wtedy telegendy, przez 2h wtedy możesz koledze z sesji przekazać legendę