PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611080}
7,7 14 tys. ocen
7,7 10 1 13887
Diablo III
powrót do forum gry Diablo III

i po ostatnim paczu, Diabełek zrobił się ZARĄBISTY!

impaler1

Tzn. wprowadzili nowe klasy postaci, zmienili system umiejętności na normalny, przedmioty epickie nareszcie różnią się od zwykłych czymś więcej niż kolorkiem, mnich nie jest nieśmiertelny, dali PvP a gra w singlu nie wymaga neta?

Iselor

Nie, to co piszesz jest NIEPOTRZEBNE.

Iselor

Sorrki ale w czymś się chyba nie rozumiemy??????

impaler1

No nie, nie wyjaśniłeś czemu Diablo III jest zajebiste.

Iselor

Aha, pograj troche, (pofarmij) to się dowiesz. Pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 8
impaler1

Nie wiedziałeś jak to wyjaśnić to napisałeś: "pograj trochę sam się dowiesz" sprytnie. Tylko nie rozumiem po co zakładać temat w którym nie ma się nic do powiedzenia :)

impaler1

Mnie akurat jest potrzebny tryb Solo bez neta. I jakiekolwiek poczucie bezpieczeństwa, że po miesiaku grania nie stracę postaci. D3 jest dziurawe jak sito, pomoc techniczna tak samo - wystarczy przejrzeć forum battle.net.

ocenił(a) grę na 4
Iselor

pięknie powiedziane :)
obawiam się że patch, który sprawi że ten gniot będzie fajną grą zajmowałby 10 giga.

ocenił(a) grę na 2
Webb

dokładnie...

Webb

I kolejne 12 lat czekania.

Webb

O ironio właśnie wprowadzili taki path :D

ocenił(a) grę na 2
Mikolaj_de_Mnow

A co on zmienia w grze? jak sie nazywa?

Bloodbane

a po czytaj path 2.0, wywraca gre do góry nogami, narazie z moich obserwacji wynika ze na lepsze.

ocenił(a) grę na 9
Mikolaj_de_Mnow

Patch (łatka), nie path (ścieżka). ;]

ocenił(a) grę na 9
Webb

I wydaje mi się, że taki patch się niedawno pojawił ;) Hejtowałem grę od czasów bety, a teraz zagrałem na nowo i wsiąknąłem. Genialne cudo, spokojnie zastąpi mi Diablo II do którego wracam już od kilkunastu lat co jakiś czas i który jednak swoje wady ma (tutaj je usunięto, a dodatkowo opakowano wszystko w piękne nowe pudełko).

ocenił(a) grę na 2
Apophis_

Poważnie? Mówisz o tym samym patchu co Mikolaj_de_Mnow czy jakims innym? Zaintrygowałeś mnie. :D

ocenił(a) grę na 9
Bloodbane

Tak, 2.0 które zmienia dość mocno system lootu i usuwa Auction House. Nie wiem jak balans klas i inne rzeczy, bo dawno nie grałem więc nie mam bezpośredniego porównania, ale jest frajda z siekania i zdobywania legendarnych przedmiotów. Wszelkie inne różnice między D2 i D3 uważam za plusy D3, naprawdę udało im się do perfekcji dopracować każdy szczegół związany z gameplay. A dodatek podobno ma być bardziej gotycki, także również czekam z niecierpliwością!

ocenił(a) grę na 2
Apophis_

a czy system przydziału umiejętności się zmienił na normalny?
i czy kolorystyka w grafice pozostaje taka sama czy jest mroczniejsza?

użytkownik usunięty
Apophis_

Prawda, po tym patchu Diablo III ponownie stało się wciągające :)

ocenił(a) grę na 8
Iselor

Czy to prawda że nie można się teraz wymieniać złotem ani przedmiotami legendarnymi?

kmil_pl

Prawda

ocenił(a) grę na 9
kmil_pl

Można się wymieniać legendami ale tylko z tymi graczami z którymi grałeś w tej samej sesji i wypadły wtedy telegendy, przez 2h wtedy możesz koledze z sesji przekazać legendę

ocenił(a) grę na 4
impaler1

Prawda, D3 jest obecnie najlepszą grą casualową na rynku imo.