Jakby tą grę robiła nieznana/średnio znana firma to bym dał 7 bo gra jako tako wygląda przejdzie się ją i można usunąć. Po Blizzardzie oczekuje się czegoś dużo dużo lepszego. To co zrobili to najlepiej nazwać brakiem szacunku dla graczy którzy z blizzardem byli od początku. Robić grę tyle czasu, walnąć cenę 160zł (czy coś takiego już nie pamiętam) i dać nieskończony produkt? To jest śmieszne.
Brak PvP na starcie, po roku czasu wpuścili jakiś prymitywne pvp (to powinno być od startu!), takie pvp jak oni wprowadzili po rok czasu to by jakiś ogarnięty programista w dzień zrobił. Tym zagraniem blizzard przeginał pałę.
Brak rozwoju postaci, staty się same rozdają, skille masz wszytkie jakie są, nie możesz wybrać w czym ma się specjalizować twoja postać, wszystko się samo robi potem tylko wybierasz skile i kilkasz jak głupi. Takim czymś blizz przegiął pałę po raz drugi.
Max 4 osoby w grze? NO TRZYMAJCIE MNIE. Wiadomo nie chce żeby było 100 w końcu to ma być diablo a nie jakieś mmorpg, w D2 było 8, tu liczyłem na to samo, może na 10, 12 lub na jakieś fajnie zaskakujące rozwiązanie blizza. To mnie zaskoczyli ...
Blizz zrobił z D3 jakiś śmieszno podobne mmorpg, z tym że to ani mmorpg ani diablo.
Kupiłem, pograłem, wyśmiałem, sprzedałem. Straciłem na tym 20zł (kupiłem za 160 sprzedałem za 140), to było ponad 1.5 roku temu ale do dziś nie mogę przeboleć tych 20zł.