Następny obrońca Diablo - ja nie rozumiem was zupełnie. Dzielicie ludzi na tych, jakie gry lubią. Co to za podział? Ja nie patrzę czy jakaś gra ma dobrą kontynuację tylko czy jest dobra. Zresztą jak jakaś gra mi się nie podoba to jej nie kupuję i tyle. A coś się nie podoba to tylko hejt lekki(w poście pod tematem) czy też mocniejszy zamiast wypowiedzi w której powiecie konkretnie co wypadałoby poprawić.
Dobranoc.
Ja jestem obrońcą Diablo, a co? Co w tym złego? Wybacz, ale jak koleś - nie ważne czy troll czy nie - pisze że z gatunku Diablo woli Gothica, to trudno się powstrzymać, tym bardziej "obrońcom Diablo".
Trololo - wielki wywód bez ładu i składu.
Jak ci się żadne Diablo nie podoba to nie kupuj żadnego. Po chu..steczkę piszesz ?
Nie powiedziałem, że mi się nie podoba, ale takie gadanie, cytuję : "Zmieniłeś Awatar, bardzo twarzowy! Jak tam tobie minął dzień?
" to mnie do białej gorączki doprowadza. Komuś coś się nie podoba, co podoba się nam to walić go, od razu trzeba go jeździć! A jak!
Dangeris jest trollem - nie widziałeś jego wypowiedzi na innych forach. To zwyczajny troll. Jeśli zaś okazałoby sięże jego poglądy to nie trollowanie a faktyczne poglądy to znaczy że jest największym kretynem na forum bo nie mam szacunku do ludzi którzy Tormenta nazywają "starym gównem z żałosną grafiką".
Lol, nie wierzę, to ciebie na serio do białej gorączki doprowadziło? Hahah! To się uśmiałam teraz na serio.
Popatrz na posty Dangerisa, on uważa, że kariera Natalie Portman się zakończyła na filmie Leon Zawodowiec xD
Ja samego użytkownika nic nie mam, ba! Nawet go lubię bo jego posty mnie bawią, to jest forumowy troll i bardziej oczywistego nie da się znaleźć na filmwebie, więc na jego prowokacje to tylko z żartem można odpisywać.
Jak ktoś się na serio wypowiada to mu na serio odpisuję- zawsze mam szacunek do innych użytkowników. Nawet dla naszego kochanego małpoludka <3
Odnosi takie sukcesy na polu prowokowania innych i przyznaję, że wiele razy doprowadził mnie do śmiechu.
Poza tym, gdzie ja niby go obraziłam w tym fragmencie, który ty zacytowałeś? Doszukujesz się na serio dziury w całym tutaj.
No ale naprawdę, teraz to nie wiem czy tobie współczuć czy co, ale na serio unosić się z tak błahego powodu? Na poważnie?
Od trolli (których nawet lubię) irytują mnie bardziej właśnie ci wielcy moralizatorzy, którzy oczywiście jak zwykle są obeznani w temacie i wiedzą wszystko jak najlepiej i mają czelność pouczać innych chociaż nie mają pojęcia o co właściwie się rozchodzi.
Więc na przyszłość, weź wrzuć na luz.
Kur... Drigu temat ten troll zalozyl... jesli grales w diablo 3 powiedz mi kto ci daje soulstone i kto cie potem zdradza ?