Czy to jest jakieś nadprzeciętne że powstawało kilka lat? Wiem że Ortodoksi D2 stanowią dużą grupę. Ale nie pytam czy to dobre diablo tylko czy to ogółem dobra gra która wnosi coś ciekawego?
Pomóżcie bo czytałem różne opinie.
Gra jest droga, ma cenę czegoś co nie jest przeciętne. Jest warta ceny?
To najlepszy hack and slash na rynku, więc jeżeli lubisz ten gatunek nic lepszego nie dostaniesz.
trochę późno, ale... uważam że teraz mam lepszy ogląd na grę niż miesiąc po premierze... poza tym gra cały czas jest modyfikowana; pierwsze pytanie co uważasz za dobrą grę? dla mnie dobra gra to taka, przy której zapomnę o całym świecie, mogę się odprężyć, nie jest za łatwa, ale też nie za trudna... gra nie jest wyśmienita, na ocenę 10/10, przynajmniej na dzień dzisiejszy, bo to stwierdzę za kilka lat; wyśmienita gra to taka, do której wracasz po 5 latach, albo po 10 latach tęsknisz, a jej już nie ma bo się komputery zmieniły... nie jest to też bardzo dobra pozycja, jest dość dobrą grą przy której można się zrelaksować; nie jest tak wymagająca jak D2 jeśli chodzi o skill gracza i to wielu uznaje za błąd (ja chyba też)... także ogólnie pozycja dość dobra, mogłaby być z 20-30zł tańsza...
przedmówca ma rację - D3 nie można oceniać jeszcze tak do końca, a już na bank nie porównywać do poprzedniczek. D1 z dodatkiem lubię grać po dziś dzień, d2 też choć mniej -ale w dniu ich premiery czy człowiek wiedział, że te gry będą wielkie i po nastu latach? diablo 3 trzeba dać kilka lat próby czasu.
Natomiast pamiętajmy, D1 było fajne ale lepsze z dodatkiem, D2 było hmmmm takie sobie^^ ale z dodatkiem (więcej poziomów, rozdzielczość większa baaaardzo grze pomogła i dodatkowe klasy urozmaicały zabawę) stała się no... ponadczasowa, wolę jedynkę ale dwójka rządziła na rynku do premiery trójki! legiony klonów obu części poległy z kretesem i głęboko wierzę, że żaden torchlight 3 nic tu nie zmieni - Diablo zdetronizować może tylko kolejne Diablo