Jak w temacie, kiedy i gdzie będzie można kupić pudełkową wersje Diablo III? Byłem ostatnio w empiku, w tesco, w media markt, w auchan i na gram.pl. Nigdzie nie mają :( a ja bym chciał bardzo mieć. W którymś sklepie mówili że będzie gdzieś pod koniec czrewca, ale kiedy dokładnie? Bo nie chce znów przgeapić.
Dokładnie nie wiadomo, w hurtowniach niema informacji o konkretnej dostawie. Koniec czerwca, początek lipca. Tyle wiadomo na tą chwilę...
Gra się sprzedaje jak świeże bułeczki. Ale 200zł za edycję startową to stanowczo za drogo, lepiej ciut poczekać, aż przynajmniej 30-50zł będzie tańsza.
Ja już dłużej czekać na tą gre nie moge ;p Muszę ją mieć, słyszałem gdzieś że 26 czerwca dowiozą kolejne.
A mi ten szał na Diablo III już minął. Wysoka cena, do tego często niesprawne serwery mnie mocno od tego produktu odpychają.
Dałbym za to max. 100zł i nie więcej.
A z tego co wiem, jest już dostępna wersja z emulatorem serwera.
Dla mnie też gra jeśli o cenę się rozchodzi jest mocno przeceniona. A emulatory tak szczerze nie spodziewałabym się by działały dobrze, zważywszy, że ci co je tworzą nie będą mieć dostępu do plików, które się pobiera bezpośrednio z serwerów Blizzarda na oficjalnej stronie.
Ja nie gram w Diablo 3 mam przerwę z powodu studiów. Ale gra mi się naprawdę spodobała i wg mnie ma bardzo dobrą grywalność.