7,7 14 tys. ocen
7,7 10 1 13975
Diablo III
powrót do forum gry Diablo III

Jak w temacie, kiedy i gdzie będzie można kupić pudełkową wersje Diablo III? Byłem ostatnio w empiku, w tesco, w media markt, w auchan i na gram.pl. Nigdzie nie mają :( a ja bym chciał bardzo mieć. W którymś sklepie mówili że będzie gdzieś pod koniec czrewca, ale kiedy dokładnie? Bo nie chce znów przgeapić.

użytkownik usunięty
AlexGolian

Dokładnie nie wiadomo, w hurtowniach niema informacji o konkretnej dostawie. Koniec czerwca, początek lipca. Tyle wiadomo na tą chwilę...

ocenił(a) grę na 8
AlexGolian

Gra się sprzedaje jak świeże bułeczki. Ale 200zł za edycję startową to stanowczo za drogo, lepiej ciut poczekać, aż przynajmniej 30-50zł będzie tańsza.

ocenił(a) grę na 8
Moai

Ja już dłużej czekać na tą gre nie moge ;p Muszę ją mieć, słyszałem gdzieś że 26 czerwca dowiozą kolejne.

ocenił(a) grę na 8
Moai

A mi ten szał na Diablo III już minął. Wysoka cena, do tego często niesprawne serwery mnie mocno od tego produktu odpychają.
Dałbym za to max. 100zł i nie więcej.
A z tego co wiem, jest już dostępna wersja z emulatorem serwera.

ocenił(a) grę na 8
khazad7_2

Dla mnie też gra jeśli o cenę się rozchodzi jest mocno przeceniona. A emulatory tak szczerze nie spodziewałabym się by działały dobrze, zważywszy, że ci co je tworzą nie będą mieć dostępu do plików, które się pobiera bezpośrednio z serwerów Blizzarda na oficjalnej stronie.

Ja nie gram w Diablo 3 mam przerwę z powodu studiów. Ale gra mi się naprawdę spodobała i wg mnie ma bardzo dobrą grywalność.