PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611080}
7,7 14 tys. ocen
7,7 10 1 13886
Diablo III
powrót do forum gry Diablo III

wersja xboxowa

ocenił(a) grę na 6

ta gra wyglada jak zwyczajna arkadowka ze slaba grafika i beznadziejnie starym gameplayem .W dniu premiery nie powinna byc warta wiecej niz pare euro , 50 to kpina ze zdrowego rozsadku ale jak znam zyccie i takie leszcze sie znajda

ocenił(a) grę na 9
pharaoh1

gosciu to Diablo czego sie spodziewales gra zajebiscie grywalna i nie latwa przynajmniej dla mnie

ocenił(a) grę na 6
myszowski

w ktorym miejscu zajebiscie grywalna bo ja do tego nie doszedlem po 60 min gra poleciala na swoje miejsce czyli na allegro :) straszny gniot

pharaoh1

Ja byłem miło zaskoczony, ze była tam jakaś fabuła :D
Serio, to jest hack n' slash (rąbać i ciąć/siec). To, co tu robisz to rąbiesz i sieczesz. Pod tym względem tytuł jest zrobiony bardzo dobrze, najbardziej spodobało mi się, na ile sposobów mozna budować swojego bohatera (na jeden przyisk przypada kila skilli + runy, które czasem zmieniają zupełnie efekt). Może tytuł jest dobry, ale ty po prostu nie lubisz hackand slashy?
Pozdrawiam

ocenił(a) grę na 6
ichear

uwilbiam :) przeszedlem cala serie god of war , castlevania lord of shadow , dante inferno , dark siders 1,2 bayonetta , to goowno nie jest zadnym hack & slashem tylko karykatura rpg action

ocenił(a) grę na 8
pharaoh1

No sory ale god of war i diablo to zupełnie inne gry. Uwielbiam te dwa tytuły ale one nie mają ze sobą nic wspólnego.

ocenił(a) grę na 6
novak90

kto napisal ze sa podobne ?

ocenił(a) grę na 8
pharaoh1

Wybacz. Niedoczytanie z mojej strony ;)