Zagrałem sobie w demo DmC i zapowiada się ona na całkiem zarąbistą gre,co prawda , jest to alternatywne DMC co mi się zabardzo nie podoba , ale pod względem rozgrywki na gra może być nawet lepsza od poprzednich.
Demo jest 100 razy dynamiczniejsza od poprzedników i to akurat bardzo dobrze. Początkowo, jak zobaczyłem nowego Dantego to hejtowałem grę jak głupi, ale teraz już odliczam dni do premiery :D
No ja nie hejtowalem, bylem dobrej mysli. Demko jest dziwne/inne od pozostalych DMC, ale mam nadzieje ze gra w calosci bedzie bardzo fajna - rowniez wyczekuje dnia premiery:)
Oczywiście jest inne, bo to praktycznie już nie DMC tylko DmC :) Wszystko zaczęto od nowa, został tylko podstawowy zarys: "jest koleś z mieczem i spluwami, ma na imię Dante i zabija wszystko, co się rusza". Ja przekonałem się do niej po zagraniu w demo i teraz już mam schizę niesamowitą na jej punkcie :D
Wiesz, teraz to mi bardziej przypomina Bayonette niż starego dobrego DMC, ale zobaczymy jaka będzie fabuła i grywalność na dłuższą metę. Premiera już niebawem, pozostaje poczekać tych kilka dni
Akurat Bayonette uwielbiam, więc jakby faktycznie poszli w tym kierunku to dla mnie ok :)
Dla mnie Bayonetta była za bardzo... jakby to powiedziec kobieca. Widze, że już jest wersja COMPLEX na X360 więc zasysam:)
Bayonetta przy całej swojej wiedźmowości była bardzo cukierkowa, te wszechobecne motylki itd.:D Mi jednak bardzo pasował humor gry i dynamiczność walki