PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608244}
8,5 2,7 tys. ocen
8,5 10 1 2719
Dungeon Keeper 2
powrót do forum gry Dungeon Keeper 2

Grałem w 1 część i 2 obie są mega świetne mało ludzi w to grało ale kto grał ten wie strażniku lochu xD

ocenił(a) grę na 2
yoqu

Również grałem w obie części, w 1 grałem 5-6 lat temu i doszedłem do 1/3, jakieś pół roku temu wróciłem do niej i za jednym tchem przeszedłem całość, jest to jedna z moich ulubionych gier, od razu wziąłem się za 2 część i po 15 minutach ją wyłączyłem... kompletnie do mnie nie trafia, jest straszna, wszystko mi się nie podobało dałem 2/10 tylko ze względu na sentyment do jedynki... Nie wiem jak mogli zepsuć taką grę ;(

yoqu

"Masz za paznokciem coś ohydnego, Strażniku" ;>

BuzzOff

wersja polska to mistrzostwo

borys_ru

Szczególnie rozwalił mnie tekst, jaki o 2 w nocy się pojawia ;D Niestety nie pamiętam jak to dokładnie szło ;]

ocenił(a) grę na 10
BuzzOff

" Jako zasłużony nocny marek dostajesz dostęp do tajnego kodu: IDŹ SPAĆ! "

A poza tym gierka fenomenalna i jedynka i dwójka pomyśleć ze grałem w te gierki na pentiumie 200mhz mimo lagów i tak cisnąłem bohaterów lawinom moich stworów:D Gierkę znam dokładnie na wylot przeszedłem wielokrotnie i po latach nadal wracam do niej często:)

sk8ciuk

Taak: "IDŹ SPAĆ! Wpisuj z alt-em." ;D To mnie totalnie rozwaliło, bo gdy dla jaj wpisałem - komputer się wyłączył ;D I poszedłem spać ;D

ocenił(a) grę na 9
BuzzOff

"nawet najbardziej zasłużony strażnik musi kiedyś ułożyć się w swym leżu" - nie pamiętam, czy to o 1:00 czy o 2:00 dało się słyszeć. A północne "minęła godzina wiedźm- rzucamy klątwy za pół ceny" dało mi do myślenia- i szukałem wtedy panicznie menu z klątwami :DDD

ocenił(a) grę na 10
borys_ru

No to fakt teksty powalają. To największy urok tej gry poza samym pomysłem na ciekawą strategię.

ocenił(a) grę na 9
sk8ciuk

"zbłąkana dusza nawiedziła twój loch... o, już sobie poszła"

ocenił(a) grę na 10
tyraelx_2

zaje gra!!!! kocham kocham kocham!!!!!

ocenił(a) grę na 9
vega1337

eh, przez chwilę myślałem, że to o/do mnie... silly me ;P

ocenił(a) grę na 10