PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606348}
7,8 12 tys. ocen
7,8 10 1 11731
Fallout 3
powrót do forum gry Fallout 3

Witam:)
grałem ^Fallout Tactics^ dobrze mi się grało w tę grę :)
i tak zastanawiam sie nad kupnemF3 :D
Moje pytanie brzmi:
Czy warto kupic F3??
i jaka jest róznica miedzy tymi grami i wogóle..??

ocenił(a) grę na 7
Smutek23

Fallout Tactics był grą strategiczną z elementami RPG. Natomiast Fallout 3 to moim zdaniem gra akcji z elementami RPG bo rolpleja w obu tych grach można szukać ze świecą. Jeśli jednak chcesz mojej rady to kup o niebo lepszego Fallouta Nev Vegas. No chyba że twoja styczność z Falloutem tyczy się tylko Tacticsa, wówczas gra w 3 równierz sprawi ci przyjemność.

użytkownik usunięty
Smutek23

kupuj falout 3 jak i fallout new vegas są zaje ;)

Aha.. Dzieki :D

ocenił(a) grę na 6
Smutek23

Fallout 3 to moim zdaniem lekkie nieporozumienie ! zbytnia swoboda powoduje, że właściwie krążymy bez celu i wypełniamy questy.
W fallout 3 podoba mi się system celowania w wybraną część ciała.

Właściwie nie jest to zła gra. ale osobiście wolę Far Cry 2, który jest grą z porównywalną swobodą rozgrywki, systemem dnia i nocy i z ciut lepszą grafiką.

ps.
Na jutubie krąży film na którym ktoś przeszedł fallout 3 w pół godziny, co jest chyba lekkim niedopatrzeniem twórców.

forest122

Witamy w świecie gier RPG :D

ocenił(a) grę na 10
stonedfish

^^
Fallout 3 GOTY ediotion kupuj jeżeli jeszcze się nie zdecydowałeś bo jest mega
New vegas również wspaniałe nie słuchaj wypocin psychofanow fallouta 1 i 2

ocenił(a) grę na 10
Smutek23

warto, po stokroć :) zajebista fabuła, olbrzymi świat, fajne pukawki, idealnie wyważony rozwój postaci (nigdy czegoś takiego nie widziałem!), ogólnie gra strasznie wciąga, najlepiej wybierz edycje goty, bo tam już nie będziesz miał tych wszystkich bugów, których w normalnej wersji jest niestety dosyć sporo, szczególnie po zainstalowaniu dodatków (przynajmniej na konsoli).

ocenił(a) grę na 10
bibbobibowski

ps. ci co mówią ze to nie jest rpg, nie grali w te grę.

bibbobibowski

>idealnie wyważony rozwój postaci (nigdy czegoś takiego nie widziałem!)
rozwiń