co to ma byc!? to jest filmweb a nie graweb! nie robcie z porzadnej filmowej strony naszej klasy itd!
Też uważam, że nie powinno się tego wprowadzać. Tylko czekać aż pojawią się dzieciaki z podstawówki oceniające gry, i to pewnie te w które grać nie powinny.
rety, a dzieciaki ktore oceniaja te filmy, ktorych nie powinny nie przeszkadzaja ci?
moze probuja zgolic nowe rynki? w kategorii serwisow filmowych nie maja zadnej konkurencji.
poza tym przeciez mozesz ignorowac ten dzial. nie wiem o co wam chodzi.
ps.Jestm ciekaw, jak wiele osob trafi szlag , gdy wprowadza dzial muzyczny :)
No mnie na pewno trafi ;] A te dzieciaki oceniające filmy też mi przeszkadzają, no ale jest wliczone niestety we wszystko co jest w internecie, a filmy przeżyje bo w końcu jest to strona o filmach. Widać działa marketing i chcą chyba spowodować napływ większej ilości ludzi na Filmweb, jest to jedyne racjonalne wyjaśnienie dla mnie.
no zgoda ja tez to rozumiem...niech wtedy zrobia strone gryweb, muzykaweb spokrewnione z filmwebem..wiadomo ze ebdzi epochodzic z tej rodziny, ten sam system ocen itd..anwet strony podobne moga byc i to..nie byloby zle no ale nie pakowanie wszystkiego do jednego wora z filmami bo to sie mija z celem i hmm przeszkadza
spoko, jestem przekonany ze w przyszlosci rozdziela oba serwisy.(nie wiem, zrobia strone mediaweb, gdzie bedzie mozna sie logowac wlazic w kazdy podserwis, jak i rowniez logowac zie z poziomu podserwisow) ale na poczatku glupota byloby rezygnowac z takiej liczby uzytkownikow i darmowej promocji nowego pomyslu.
spojrz za gazete.pl , na poczatku wszystko bylo w jednym worku, a obecnie zaczynaja tworzyc osobne marki takie jak plotki, kotki, polygamie i miliony innych.
otoz to. nie chca byc zalezni tylko i wylacznie od czesci filmowej. bo jak sie wreszcie jakis konkurent narodzi i zacznie ich lac po pupie, to obudza sie z reka w nocniku jak nieprzymierzajac nk. a tak zawsze im zostanie dzial gier :) poza tym nie ma w necie podobnego serwisu z grami, jaki wlasnie filmweb wprowadza. wg mnie trafili w dziesiatke.
No a przede wszystkim to w grach głosy podkładają aktorzy, mamy do czynienia z dubbingiem, więc jak najbardziej dział gier nie powinien dziwić.
Myślę,że filmweb zmierza w stronę co allmusic.com ,który również tworzy allmovie.com oraz allgame.com mi to osobiście nie przeszkadza
A po co tu zaglądasz w ogóle? Przynosisz codziennie kanapki temu działowi że tak cię to boli?
Czy pomyślałeś swoim małym móżdzkiem że w grach podkładają głosy aktorzy którzy grają w filmach. Gry robią ci sami ludzie co robią filmy.
Dlatego gry są na tym portalu.
spoko, jednym sie podoba, innym nie. dobrze ze twoj ogromny acz slabo pofaldowany mozg wpadl na tak wspanialy pomysl, ktory zreszta ktos juz podsunal wyzej... ja podtrzymuje swoje zdanie, chociaz czasu juz troche minelo i jakos mnie to nie razi jak dawniej, ot po prostu nie oceniam gier..i tyle
Ale dlaczego niepodoba ci się fakt iż na FW są gry ? Przecież w niektórych grach podkłada głos tyle aktorów i aktorek że to się w pale nie mieści ... np. Mass Effect 1/2/3.