PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809087}
7,5 931  ocen
7,5 10 1 931
Gears 5
powrót do forum gry Gears 5

Czwarta część gearsów wypadła rewelacyjnie. Było tam sporo nowego, a jednak twórcy (nowe studio) świetnie rozumieli o co w marce GoW chodzi.
Już po zwiastunach z E3 (z fragmentami gameplay) widać, że piątka dalej rozwinie uniwersum GoW pod względem przeciwników, krajobrazów, broni.

Nowi, poznani w czwórce bohaterowie, zdają się ewoluwać. Młody Fenix wygląda na nieco większego twardziela i wdaje się w ojca jeszcze bradziej. I co najwazniejsze Marcusa też nie zabraknie (obyśmy mogli nim pograć).

Czekam z wypiekami na twarzy! (nie, Microsoft nie płaci mi za nakręcanie Hype. Zakochałem się w GoW gdy jedynka wyszła na PCty)

ocenił(a) grę na 8
S_T_P

Ja mam teraz wszystkie części na Xbox One z Game Passa

marcin_lendzion

Oplaca sie grac online na konsolach ale niezapominajcie o pc i steam!

ocenił(a) grę na 5
atari799927176virgin

obecnie jest promocja na xbox games pass i za 8 zeta mozna zagrac w gear 5 (singla na pewno bedzie mozna skonczyc w dwa miesiace)...

ocenił(a) grę na 5
JohnnY_8

oczywiscie mowa tez o wersji na pc

ocenił(a) grę na 5
JohnnY_8

Ja jednak nie skonczylem - wkurzylem sie przy bossie na akcie II, wolne przeladowywanie broni, wolne bieganie, odechcialo mi sie po raz n-ty probowac go ubic... odinstalowalem i podziekowalem za pass...

ocenił(a) grę na 7
JohnnY_8

Jak podczas przeladowania trafisz w ten bialy punkcik na pasku to przeladowanie jest natychmiastowe. Nie trzeba tam bylo biegac, wystarczylo robic uniki.