PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607509}
7,2 3,1 tys. ocen
7,2 10 1 3054
Ghost Master
powrót do forum gry Ghost Master

Temat do dzielenia się niezwykłymi wydarzeniami i śmiesznymi sytuacjami z GM. Każdy
przeglądający pliki z pewnością trafił na kilka niezwykłych nagrań dźwiękowych dotyczących
gry jak np umieszczenie w misji "Duchołamacze" 3 duchów z misji "Zło puka tylko raz"
zamiast duchów z "Nieziemscy podejrzani". Dodatkowo są tam alternatywne mapy na
których jest misja na opuszczonym statku lub zdjęcia duchów niestety nie wykorzystanych w
grze (bejsbolista, strzelec z dzikiego zachodu, szkielet pirata, spalona kobieta?). Ja jednak
trafiłem na coś co niebawem sprawdzę. Otóż prawdopodobnie zwiększając tylko wiarę w
dziewczynie zaznaczonej na zdjęciu można sprawić że w misji "Zło puka tylko raz" pojawiają
się wiedźmy. Działa to na wersji angielskiej, nie wiem czy na polskiej.
http://www.flickr.com/photos/53202703@N05/4913631442/in/photostream

użytkownik usunięty

W domu babci wisi obraz z Beatą Koźlidrap

użytkownik usunięty

Są jeszcze inne. Jeden przedstawia Estere Kosę chyba najtudniejszego śmiertelnika do wystraszenia, jeszcze inny przedstawia pacjętkę szpitala chyba Karuzelską ale była tam też inna taka sama więc nie wiem, która to, z jakimś panem w garniturze. Jest jeszcze jeden pan ale nie wiem kto to jest. Znajduje się tam jeszcze taka czerwona abstrakcja i widoczek będący przekaźnikiem: morderstwo, przemoc, emocja (na drugim albo pierwszym piętrze). Jest też kilka widoczków

użytkownik usunięty

Do tego obrazu przekaźnika zawsze podłączałem Upiordliwego i Maxi Faktor. Raz jak otworzyli w tym domu kuchnię i użyło się telekinezy to ekspres do kawy wylądował na podwórku i można tam było przyczepić ducha elektrycznego ale nie udało mi się tego powtórzyć nigdy więcej.

użytkownik usunięty

Niedawno odkryłem że po uwolnieniu Zawieja można go mieć we wszystkich misjach.

Zawiej to jedyny duch którego można użyć w każdej misji : D

Xenotix

oczywiscie nie licząc tych co ma sie automatycznie :D