PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606779}
7,3 14 tys. ocen
7,3 10 1 14020

Gothic 3
powrót do forum gry Gothic 3

Tak, ja wiem, strona techniczna leży, cała masa lewitujących postaci, zagubionych potworów, przedmiotów, błędów w zadaniach i ogółem całej masy większych lub mniejszych bugów. Ale zamiast narzekać wystarczy, byście zainteresowali się nieco tym, co społeczność fanowska zrobiła dla dobra tej gry, mówię tu o Community Patchu 1.74 oraz Quest Packu 4. Zapewniam was, porównanie gry 'czystej' a z zainstalowanymi tymi dodatkami i włączonym alternatywnytm balansem... To tak jakby porównywać syrenkę do porsche. Zamiast narzekać jaka to gra niedopracowana ściągnijcie CP i cieszczie się zupełnie inną, o niebo lepszą grą.

Kruczysko

A ja mówię tutaj o Community Patch 1.74, Quest Pack 4, Update 2, Content Mod 2.2 pl.
Bez tych dodatków gra Gothic 3 nie jest grą z serii Gothic!

cyborg.vandamme

Teraz wyszedł Content Mod 2.2 o którym napisałeś i dopiero go ściągam, wcześniej grałem na CP1.74 i QP4 i fajnie było, ale nie ukończyłem, teraz wyszedł CM2.2 i znowu muszę zacząć od początku grać, wszystko byłoby super, szkoda tylko, że ta gra się tak cholernie tnie nawet na komputerze, na którym Crysis chodzi w detalach bardzo wysokich w DX10 bez zacinki!!!