PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606779}
7,3 14 tys. ocen
7,3 10 1 14002
Gothic 3
powrót do forum gry Gothic 3

Szkoda ;/

ocenił(a) grę na 7

Szkodaaaaa, widać, że gra była wydawana w pośpiechu-liczne opóżnienia premiery i przy braku ludzi-twórców serri Gothic- Pirahna Bytes. Piekny, ogromny świat gry został zrąbany właśnie przez pośpiech w wydaniu-słabe questy, fatalne dialogi-ograniczające się do paru zdań pojedyńczych (dialogi to wielka siła 1 czy 2) np. z Xardasem, szukałem go pół gry po to, że gdy w końcu udało mi się go znaleść dostać 3-4 zdania na krzyż i tyle i spadaj rób kolejnego questa. Szkoda ;/////. Do tego niektóre rozwiązania typu wielki napakowany Gorn nie może zabić słabego szkieleta tylko wiąże go walką.

lotto089

A ocenił na 8...

ocenił(a) grę na 7
GarvinSitho

tak, bo to mogłabyć jedna z najlepszych gier RPG w historii, 8 za niezwykły świat i potencjach

lotto089

Z najlepszych gier RPG w historii?Mam nadzieje , że żartujesz , ? Jeśli tak to gratuluje świetnego poczucia humoru.
Wracając do Gothick-a 3 - opisujesz dużą część jego wad które kwalifikują go na max 6. A na końcu wystawiasz mu 8 za "niezwykły świat i potencjach" wtf?

ocenił(a) grę na 7
GarvinSitho

Zależy kto co lubi ;P, Cd-Action wymieniło również te same wady i dało mu 9/10, więc sie nie przypierdalaj, nie podoba ci się gra to twoja sprawa ;p.

lotto089

Haha CD-Action niżej już nie mogłeś upaść? Z nich taka wyrocznia w sprawie gier jak ze mnie znawca piłki nożnej.
Poza tym widać , że pochodzisz z jakiegoś patologicznego środowiska , bo nie obraziłeś cię tylko wyraziłem swoje zdumienie twoją oceną , skoro twój pierwszy post sugeruję , że uważasz ten tytuł za gniota.

P.s. "przypierdalaj" i inne tego typu słówka używaj sobie do swoich kumpli spod bloku o ile za to w ryj nie dostaniesz.

ocenił(a) grę na 7
GarvinSitho

Patologiczna to jest twoja głupota, nie obrażaj ludzi których nie znasz pajacu, każdy ma prawo wypowiadać się na dowolny temat, ale nie już obrażać. Co do "kumpli spod bloku" to ich też nie obrażaj bo widzę, że wiele mogli by cie nauczyć. Co do Cd-action to jedno z najważniejszych pism o grach w Polsce, nie wiem co teraz pisze, ale kiedyś każdy przed kupnem gry czytał recenzje w cd-action ;P

lotto089

"nie obrażaj ludzi których nie znasz pajacu"

Ciekawe co przed chwilą zrobiłeś , pajacu?

"każdy ma prawo wypowiadać się na dowolny temat, ale nie już obrażać"

Wyjaśnię to najprościej jak umiem , gwarantuję , że nawet ktoś taki jak ty to zrozumie. Więc w pierwszym poście wypowiadając się negatywnie na temat Gothick-a i wystawiając mu aż 8 , zdziwił mnie dualizm tej sytuacji i postanowiłem się dowiedzieć dlaczego oceniłeś go tak a nie inaczej ( w sensie niżej ). Żadnych konkretnych argumentów nie dostałem , ponadto zatrzymałem się na słowie napisanym powyżej , które nota bene było wulgarne i na pewno niepotrzebne. A ktoś używający wulgarnych słów na forum jest dla mnie prostakiem i ciotą bo nie zna innych określeń ( jak chociażby nie czepiaj ) , więc nie wiem skąd twoje wzburzenie. Ponadto po ostatnim twoim poście stwierdzam , że jesteś zwykłym internetowym napinaczem który nie umie się wypowiedzieć w kulturalny sposób i którego jedynym argumentem jest obrażanie innej osoby.

"Co do kumpli spod bloku to ich też nie obrażaj bo widzę, że wiele mogli by cie nauczyć."

No wybacz , że obraziłem twoich idoli. Nie wiem czego ja mógłbym się od nich nauczyć , wiem tylko , że więcej ja mógłbym ich nauczyć. Ale moim zdaniem jest to bezcelowe , bo z równie dobrym skutkiem mógłbym uczyć pchłę zasad gramatyki.

"Co do Cd-action to jedno z najważniejszych pism o grach w Polsce, nie wiem co teraz pisze, ale kiedyś każdy przed kupnem gry czytał recenzje w cd-action ;P"

Przyznaję kupiłem kilka razy ale nie ze względu na recenzje tylko na gry dołączone do czasopisma. Co do recenzji to w życiu gorszych nie czytałem na 1 zdania 2 błędy. Od pomieszanych gatunków gier przez zły rok wydania po totalne debilizmy w ocenie końcowej.

ocenił(a) grę na 7
GarvinSitho

Sam mnie pierwszy zaczołeś zaczepiać, że niby " nie przypierdalaj" to dla Ciebie straszna obelga ;P, wypisuje ocenę taką jaką ja uważam za stosowne, zaczołeś szukać dziury w całym. Masz wybujałe ego," wszyscy są głupi " i tylko to ty masz racje, jak to mój kumpel powiedział a takich jak ty " master w necie, piz** w realnym świecie"

lotto089

"Sam mnie pierwszy zaczołeś zaczepiać, że niby " nie przypierdalaj" to dla Ciebie straszna obelga ;P"

Człowieka , spytam wprost jesteś normalny? To nie jest obelga tylko przekleństwo i to jest nieprzestrzeganie zasad netykiety ( nie sądzę , żebyś wiedział co to znaczy ) wg. której obowiązuje zakaz przeklinania. Nie wiem w jakim żyjesz środowisku , że takie słowa są dla Ciebie normalne , ale masz moje współczucie , lol.

"wypisuje ocenę taką jaką ja uważam za stosowne, zaczołeś szukać dziury w całym."

Pisze już n-ty raz , że chciałem się dowiedzieć dlaczego oceniłeś na tak ale inaczej. Ale Ty wolisz się wykłócać i obrażać.

"Masz wybujałe ego, wszyscy są głupi" i tylko to ty masz racje, jak to mój kumpel powiedział a takich jak ty master w necie, piz** w realnym świecie"

Wybujałe ego to raczej Ty masz , kolego. Nigdzie nie napisałem , że wszyscy są głupi , więc załóż okulary lub udaj się do odpowiedniego specjalisty , skoro widzisz rzeczy których nie ma. A co do ostatniego fragmentu to raczej bardziej się do Ciebie tyczy , bo tylko skończony frajer obraża pierwszy znając daną osobę wyłącznie przez kabel ( patrz pajac ). Poza tym , że w internecie jesteś taki upierdliwy to wątpię czy w życiu prywatnym masz jakiś przyjaciół. Oczywiście mogę się mylić.

I na koniec : myślałem , że to będzie miła dyskusja bez agresji słownej i pozbawiona wulgaryzmów. Niestety jak to często się zdarza , przeliczyłem się. Tak czy tak będę tym mądrzejszym i pierwszy opuszczę pole bitwy , bo kłótnie są niepotrzebne i są stratą mojego jak i pewnie Twojego czasu.

Bywaj

ocenił(a) grę na 7
GarvinSitho

Powiem szczerze, to ty napisałeś posty tylko po to byle z kimś się pokłócić,od początku wyśmiewałeś z cudzych opini (w tym wypadku mojej) nie napisałeś wprost, że "wszyscy są głupi" ale sasugerowałeś to wieloktrotnie . Wogule żałuje, że napisąłem wogule ten post, zawsze się znajdzie kretyn co pisze tylko po to aby zwady poszukać.

GarvinSitho

Szkoda czasu na tego błazna , daruj sobie. Typowy internetowy napinacz , do obrażania pierwszy do podania argumentów ostatni. Typowy fan gothick-a dzieciak i w dodatku idiota. Jego wzór - blokers pijący tanie wino. Pewnie w przyszłości też takim zostanie :D

użytkownik usunięty
lotto089

Do wad dodałbym jeszcze zbyt mało ważnych postaci, do których można się przywiązać (starzy znajomi z poprzednich części pojawiają się dosłownie na jedno zadanie każdy). Mimo wszystko ten świat ma klimat i to chyba jedyny powód, dla którego lubię sobie czasem pograć (ta muzyka!). I mały plus dla twórców za to, że mimo wszystko zamknęli wszystkie wątki.

lotto089

Przeszedłem 1 i 2 wiele razy, ale to 3 dała mi najwięcej frajdy.

ocenił(a) grę na 10
Kamcioslav

jakby jeszcze raz zrobili 1 i 2 ale z lepszą grafą, i celownikiem (chodzi mi o łuk i kuszę) to wolałbym te poprzednie ale tak 3 rządzi