Dzięki ci że dałeś na Gothic'a. Drugie takie arcydzieło już chyba nie powstanie.
uwierz mi że lepsze arcydzieła już powstały ;D Oblivion, Dragon Age, Wiedźmin ...
Jesteś pierwszą osobą od której słyszę że Gothic 2 mógł by być lepsze. Podaj jakiś przykład ?
system walki oraz poruszania się postaci może po pewnym czasie zacząć wkurzać .. ;D
Jak dla mnie ten system walki jest genialny i jedyny w swoim rodzaju. W większości gier tego typu atak polega na wduszaniu lewego przycisku myszki a tutaj mamy bardzo fajne i ciekawe rozwiązanie. System poruszania się i biegania beziego jest dość specyficzny i dziwny ale ja tam się już dawno przyzwyczaiłem ;)
Jak byś inteligencie nie zauważył nie trolluje tu nikogo tylko normalnie wypowiadam się na temat tej gry nie np. "CO TO KUR*A JEST TO JEST SHIT NIE TKNĄŁ BYM KIJEM TEGO GÓWNA" więc pomyśl co piszesz a potem uważaj się tu za fajnego.
Nigdzie nie napisałem, że uważam się za fajnego.
Piszesz jak każdy troll, który się wypiera że nim jest i jeszcze dodaje do tego jakieś bezsensowne wytłumaczenia.
Nie myśl, że jeśli napiszesz na Gothica, że nie tkną byś go kijem to kogoś urazisz, i że wejdzie z Tobą z dyskusję, trollom mówimy stanowcze NIE.
Jezu człowieku zrozum , że każdy ma swoje zdanie , które niekiedy może być odmienne od twojego.
Ale przecież dla ciebie każdy kto nie lubi gothic-a MUSI być trollem...
zanim nazwiesz kogoś trollem poczytaj najpierw jego wypowiedzi wiesz bo przykładem TROLLA, jednego z lepszych polecam MariuszKoX coś takiego .. ;D