8,8 24 tys. ocen
8,8 10 1 24231
Gothic II
powrót do forum gry Gothic II

użytkownik usunięty

Dzięki ci że dałeś na Gothic'a. Drugie takie arcydzieło już chyba nie powstanie.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty

Powstało, trzy lata wcześniej :)

ocenił(a) grę na 6

uwierz mi że lepsze arcydzieła już powstały ;D Oblivion, Dragon Age, Wiedźmin ...

użytkownik usunięty
focus25

To są dobre gdy ale DLA MNIE i tak Gothic 2 jest najlepszy ;)

ocenił(a) grę na 6

Rozumiem każdy ma swój gust ale ta gra mogła być o wiele lepsza ;D

użytkownik usunięty
focus25

Jesteś pierwszą osobą od której słyszę że Gothic 2 mógł by być lepsze. Podaj jakiś przykład ?

ocenił(a) grę na 6

system walki oraz poruszania się postaci może po pewnym czasie zacząć wkurzać .. ;D

użytkownik usunięty
focus25

Jak dla mnie ten system walki jest genialny i jedyny w swoim rodzaju. W większości gier tego typu atak polega na wduszaniu lewego przycisku myszki a tutaj mamy bardzo fajne i ciekawe rozwiązanie. System poruszania się i biegania beziego jest dość specyficzny i dziwny ale ja tam się już dawno przyzwyczaiłem ;)

ocenił(a) grę na 6

Osobiście mi troszeczkę odbierał przyjemność grania w Gothica ;D

ocenił(a) grę na 9
focus25

Nie trolluj, na nas to nie działa. Gothic był i jest najlepszy. Amen.

ocenił(a) grę na 6
PLEJER186

Jak byś inteligencie nie zauważył nie trolluje tu nikogo tylko normalnie wypowiadam się na temat tej gry nie np. "CO TO KUR*A JEST TO JEST SHIT NIE TKNĄŁ BYM KIJEM TEGO GÓWNA" więc pomyśl co piszesz a potem uważaj się tu za fajnego.

ocenił(a) grę na 9
focus25

Nigdzie nie napisałem, że uważam się za fajnego.
Piszesz jak każdy troll, który się wypiera że nim jest i jeszcze dodaje do tego jakieś bezsensowne wytłumaczenia.
Nie myśl, że jeśli napiszesz na Gothica, że nie tkną byś go kijem to kogoś urazisz, i że wejdzie z Tobą z dyskusję, trollom mówimy stanowcze NIE.

PLEJER186

Jezu człowieku zrozum , że każdy ma swoje zdanie , które niekiedy może być odmienne od twojego.
Ale przecież dla ciebie każdy kto nie lubi gothic-a MUSI być trollem...

ocenił(a) grę na 9
GarvinSitho

Sorry, masz rację. Trochę mnie poniosło.

ocenił(a) grę na 6
PLEJER186

zanim nazwiesz kogoś trollem poczytaj najpierw jego wypowiedzi wiesz bo przykładem TROLLA, jednego z lepszych polecam MariuszKoX coś takiego .. ;D

ocenił(a) grę na 6
GarvinSitho

thx stary ;D wyraź swoją opinie kulturalnie nazwą cię TROLLEM...

focus25

Nie ma sprawy :)