PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608434}
8,6 49 tys. ocen
8,6 10 1 48770
Grand Theft Auto: San Andreas
powrót do forum gry Grand Theft Auto: San Andreas

najlepszy klimat ze wszystkich gta,najlepsza fabuła i niepowtarzalna muzyka Radio Los Santos

Spiderman_filmaniak

Najlepszy klimat miała trójka, ale SA na drugim miejscu. I masz rację, muzyka była dobra.

użytkownik usunięty
LavenHart

Co do klimatu to ani SA, ani GTA3, jedynie Vice City ;]

Zależy co kto lubi, mi klimat lat 80-tych średnio się spodobał. :)

ocenił(a) grę na 7
Spiderman_filmaniak

Wszystkie te argumenty kładzie Vice City i 3 owszem SA to klasyk ale niestety gorszy od poprzedników ;D

ocenił(a) grę na 7
Spiderman_filmaniak

Vice City bije San Andreas na łeb

MatiasPL96

a GTA 4 bije na łeb vice city i san andreas ;p
a GTA 5 bije na łeb GTA 4 :P

ocenił(a) grę na 7
5476

1.Vice City
2.GTA 4
3.San Andreas
4.GTA 3

MatiasPL96

1. Vice City (sentymentalnie, genialna fabuła, motory)
2. GTA 4 (najlepsze miasto, bardzo lubiłem Niko i jego bezpośredniość)
3. GTA 3 [przełomowa część, lecz (wg mnie) najbrzydsze miasto]
4. San Andreas (klimat zupełnie mi nie odpowiadał)

Czemu SA tak nisko? Oprócz klimatu, grze poświęciłem po prostu mniej czasu, wychowałem się na VC. (w dzielnicy wszyscy w to grali)

ocenił(a) grę na 9
Spiderman_filmaniak

Vice City była najlepsza - do dziś pamiętam to uczucie satysfakcji gdy ją ukończyłem. San Andreas wg mnie na miejscu drugim.

ocenił(a) grę na 10
Spiderman_filmaniak

Racja, przechodziłem te grę już wiele razy i zawsze będę ją miło wspominał, o wiele lepiej niż GTA V ;)

użytkownik usunięty
Spiderman_filmaniak

Jestem dziewczyną a nawalam w GTA SA. Przeszłam już ją kilka razy. Kocham tą grę! Klimat jest niesamowity, gang Groove Street uwielbiam, zarąbista fabuła i świetni bohaterowie, jednak szkoda, że Smoke i Ryder okazali się zdrajcami. Podkładane głosy bohaterom są też extra, szczególnie głos CJ'a. Denise - fajnie wykreowana postać, idealnie pasuje do CJ'a, wszystkie inne jego panienki to dzi**i. Naprawdę wielbię tą grę, nie wiem do końca jaki klimat niosą inne części GTA, ale nic mnie nie przekona bardziej niż SA, bo takie gangi uliczne najbardziej mi się podobają niż jakieś inne mafie. Oczywiście mówię o grze. ;D GTA V ma świetną grafikę, ale klimat nie tak dobry jak SA. Chwalę i będę chwalić tą grę. ;)
P.S. Radio Los Santos wymiata ; >