Widze ,że wielu z nas ta gra utkwiła w pamięci i zostanie tam na długo kojarząc sie jedynie
pozytywnie. Sam uważam ,że nie stworzono dotąd gry akcji która dorównywałaby Vice City
fabułą. Grając w tą pozycje możemy spędzić naprawde wiele godzin nie nudząc się, a to
wszystko dzieki niepowtarzalnemu klimatowi który mnie osobiście oczarował ;) . Uważam,
że Rockstar nigdy nie zrobił lepszej gry, i niech nawet nie próbuje remake'u ;P ponieważ
każdy z nas spodziewałby się czegoś równie porywającego, a moglibyśmy sie rozczarować,
bo powtórzyć taki tytuł to nie lada wyczyn ;D Takie gry zdarzają się raz. Uważam że
ekranizacja Vice City miałaby ogromne wzięcię. Oczywiście wiem że sama gra była
"podpierana" filmem SCARFACE, ale uważam, że jeśli chodzi o fabułę jaką wymyślili twórcy
gry to nie można nazwać tego tanią podróbką. Drobne wzornictwo to nie plagiat, a któż nie
chciałby zobaczyć Tommy Vercettiego na dużym ekranie ? ;P
No jasne:)
Ja bym jednak był za tym by powstało Vice City 2, mam tak ogromny sentyment i chociaż wiem że to może być niewypał ale nie jestem w stanie napisać nie;p
Najlepiej jakby zrobili tylko misje nowe do starego vice city i sprzedawali jako vc 2 haha:D:D:D
Mogliby zrobić GTA Vice City 2 w wysokiej rozdzielczości, najlepiej wyższej niż w IV, ze znacznie powiększonym, np. o parę wysp, miastem, dwoma lotniskami, przedmieściami, samolotami, sterowcami, statkami albo chociaż rozwinąć starą grę - zmienić jej rozdzielczość, podwoić, potroić ilość misji i dać nowe wydanie.