PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608435}
8,4 38 tys. ocen
8,4 10 1 37846
Grand Theft Auto: Vice City
powrót do forum gry Grand Theft Auto: Vice City

Vice City

użytkownik usunięty

To najlepsze GTA i chyba gra w jaką grałem.Fabuła po prostu wciąga i nie jeden raz już grę przechodzę ;).Grafika jak na tamte czasy to po prostu powala.Najlepszy Klimat ma oczywiście vice city ;).Jak dla mnie najlepsze gta ;)

ocenił(a) grę na 10

Popieram Cię w 100%. Klimatyczne Miami wciąga niesamowicie.

ocenił(a) grę na 10
stalowiaczek

Też uważam że Vice City to najlepsza część Gta :)

ocenił(a) grę na 9

Co prawda zarówno grafiką i fabułą przegrywa starcie z Mafią, ale to najlepsza część GTA, ma ten klimacik!

ocenił(a) grę na 7

Ja tam się nie zgodzę. Nie lubię takich klimatów, a poza tym w grze nie ma nic świetnego. Główny bohater nawet pływać nie potrafi, grafika może kiedyś była dobra, ale aktualnie mi od niej niedobrze. Owszem, nie jest najważniejsza, ale ta gra nie ma nic co by mnie wciągało... Niektóre misje są strasznie irytujące, nie podam przykładów bo grałem w to dawno temu, jednak zrezygnowałem w połowie. Oprócz tego mała mapa. Nie wiem jak można się jarać tą grą. San Andreas i IV są od niej lepsze o 100%.

lostek815

Tak, tak San Andreas jest lepsze, bo ma większą mapę. Puknij się w łeb.

ocenił(a) grę na 10
lostek815

lekcje odrób gimbusie

ocenił(a) grę na 10
lostek815

widzę że są wyjątki na tym świecie:D

ocenił(a) grę na 10

Zgadzam się! Gra jest świetna, klimat nie do pobicia. San Andreas irytuje na całej linii. Minusy to dwie najgorsze misje - wyścig z gościem, którego mamy zwerbować do napadu na bank i zbombardowanie budynku przy pomocy helikopterka. Poza tym - cud, miód i orzeszki :D

PS Grając, zawsze z utęsknieniem czekam na napad na bank, żeby ujrzeć Vercettiego w masce noszonej przez Jasona z "Piątku trzynastego" ; d

ocenił(a) grę na 10
buszasz

Podpisuję się pod wszystkimi pochwałami, ale i tak nie ma to jak genialna muzyka. Aż się chce po prostu jeździć po mieście i tego słuchać jeśli uwzględnimy że można dorzucić własną playlistę do tego. Coś wspaniałego. San Andreas nie ma dla mnie tego klimatu po prostu.

ocenił(a) grę na 10
mbm1988

o tak muzyka jest świetna. no i ten klimat lat 80. zdecydowanie najlepsza część gta

ocenił(a) grę na 10

Ta gra to już mój nałóg, 55 razy, 4 na 100% i jadę cały czas dalej

ocenił(a) grę na 8
Ptasior69

E tam fabuła taka sobie ale i tak strasznie wciąga:D.

ocenił(a) grę na 7
WOLVERINE55

Jeśli chodzi o całą serię pod względem fabuły i klimatu Gta Vice City jest nie do przebicia, ale pod względem grafiki i rozbudowania Gta IV króluje ;p

ocenił(a) grę na 10

Cóż, wszystkie superlatywy zostały już wymienione więc pozostaje mi tylko podpisać się pod nimi :)
Można by tu polemizować że san andreas jest "większe" ,dłuższe i lepsze ale mnie osobiście wkur...ała ta gra przy każdej misji.SA jest po prostu cienkie przy VC.