Moim zdaniem jedynka jest dużo lepsza. W dwójce przeszkadzało mi niemal wyszyto samochody, wygląd miast. Gta 2 tylko 3ma rzeczami przewyższa jedynkę: grafiką, jest więcej broni, widać gangsterów na ulicach. Ale ogólnie Gta 2 jest najsłabszą częścią z całej serii
A mnie jedynka strasznie irytuje - trudno mi się w niej poruszać. W dwójce nie dość że jest więcej możliwości, to jeszcze kamera nie jest tak denerwująca.
Póki co grałam tylko w 3 pierwsze odsłony serii i zgadzam się, że "dwójka" jest zdecydowanie najsłabsza.
jedynka jest dobra ale 2 jest lepsze a gta 3 jest jeszcze lepsze :) dla mnie gta 3 lepsze od vice city
gta 3 trzyma klimat i chyba lepsze od Vc chociaż ma wiele więcej wad przez którer robi się trudne ;p
tak moje i pewnie wiele innych osob tez to popiera ale jest tez pelno osob ktorzy np. uwazaja ze gta 4 jest najlepsze itp itd
ja osobiście uważam ze gdyby połączyć fabułę i grafikę z GTA IV z Możliwościami z GTA SA (typu dodatkowe misje pojazdów itp.) To byłoby najlepsze GTA wszechczasów .
GTA 3 Nigdy nie przeszedłem , ale ma fajną mroczną fabułę pomijając to że główny bohater jest niemową ...
GTA VICE CITY fajne , ale dla mnie jakieś takie Hmmm... przeszedłem tylko główną fabułę i jakoś mnie do niego nie pociąga
GTA 2 nawet fajne przeszedłem do zaciąłem się pod koniec drugiego miasta ...
GTA 1 jak już pisałem dla mnie zbyt trudne
GTA LONDON to chyba jest dodatek do jedynki ...
A dla mnie dwójka, można się w niej normalnie poruszać i zapisywać grę. Choć w obu irytuje brak mapki.
ja na to nie zwróciłem uwagi , ale jakby się nad tym tak zastanowić to rzeczywiście porażka niewiadomo gdzie są kill frenzy symbole gta i broń .. ech ...
wiem , że to już coś innego , ale Chinatown Wars spoq No i jest kamera z góry jak w starszych częściach ...
chociaż poziom trudności znacznie niższy niż w starszych częściach to i tak jest fajne to gta :D
Nie, nie jest najsłabszą częścią serii, a Ty po prostu nie masz pojęcia o czym piszesz, bo się nie znasz na grach komputerowych. Jesteś chorym psychicznie anarchistą, który nie rozumie czym jest dążenie do obiektywizmu, recenzja oraz rzetelność. Jesteś za głupi na coś takiego jak recenzja oraz gry komputerowe. Jesteś po prostu umysłowym cymbałem bez żadnej elementarnej wiedzy oraz inteligencji.