PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612785}
8,1 4,0 tys. ocen
8,1 10 1 3952
Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony
powrót do forum gry Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony

Elo,
mam problem w przedostatniej misji o ww. tytule. Mianowicie kiedy strzelam do rusków w
klubie, to przy zabiciu 3 wroga Tony ginie. Z góry mówię, że mam pirata.
Na google nic nie znalazłem. Próbowałem reinstalki ale to nic nie dało. Wiecie w czym
problem i jak można to rozwiązać?
Z góry dzięki.
pZDR.

Mr_Tabaca

Chronić go.
Piracie

Mr_Tabaca

ja to wyp**** chyba.EKRAN WIECZNEGO WCZYTYWANIA JAK DOJEŻDŻAM DO GARAŻU W MISJI-NO.3....W PIŹDZIEC!

ocenił(a) grę na 9
schfyo

musisz pobrać gotowego save'a z neta. Miałem to samo

kornelinski

No pobrałem,to nie wiem gdzie go wkleić.W zasadzie znalazłem,ale pomimo przeklejki(folder normalnie niewidoczny,local,czy coś) nie ma tych savów jak włączę grę..

ocenił(a) grę na 9
schfyo

wejdź w mój komputer -> narzędzia -> opcje folderów -> widok -> pokaż wszystkie ukryte pliki -> ok

C:\Documents and Settings\Nazwa użytkownika\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Rockstar Games\GTA IV\savegames

kornelinski

no tak zrobiłem,i nie ma savów z neta co je ściągnąłem,kur-wicy idzie dostać.

ocenił(a) grę na 9
schfyo

sciągasz do save'y do folderu "pobrane", a później kopiujesz do "savegames"

kornelinski

tam jest cos po-pier-dolone z tym xlive i to tesz trzeba PRZEKLEJAC...niemniej dzięki za rady!pozdro 600,lecimy k***wa tu!!!XD

ocenił(a) grę na 9
schfyo

u mnie jest tylko "savesgames" i "usher music" i działało. nie mam stronki z której pobierałem bym Ci podesłał.

kornelinski

Olej to nie zrobione 2 misje,uj im w upy.

ocenił(a) grę na 9
schfyo

chyba więcej niż dwie. Zobacz sobie w You Tube. Przynajmniej zobaczysz jaka była misja... ;-P

kornelinski

z fabuły 2.

ocenił(a) grę na 9
schfyo

z fabuły to tak. Ale jeszcze pare misji bocznych przepadnie

kornelinski

żadne nie przepadły.Została Party's Over i Departure Time (no i No.3)

ocenił(a) grę na 9
schfyo

Mam tego save'a - działającego. Jak chcesz to podaj maila to Ci przesle.

kornelinski

hatf1@wp.pl

kornelinski

Korneli..coś dostałem,dzięki,pozdro.

kornelinski

wkleiłem ten plik od Ciebie finalnie,misja z M dalej się świci.Nic to nie dało.:(

ocenił(a) grę na 9
schfyo

Tej misji nie ruszysz. Wiem.
Jedyne co to możesz przejść kolejne misje po NO.3 ale tej misji niestety nie odpalisz.

ocenił(a) grę na 9
kornelinski

Rocstar powinien naprawiać takie błędy, no ale wydali GTA IV i 2 dodatki na jej podstawie i tyle. Później sie zabrali za V aby tam nic sie nie działo i jestem ciekaw jak im to wyjdzie na PC

kornelinski

co do 5..to mój komp jej nie odpali na bank,także pozostaje mi pogwizdać sobie.;D

kornelinski

nie mogę przejśc po,bo mam zablokowane przez nią:DJedyna litera na mapie to M,i te skoki spadochronowe i parę dug warsów..Kuźwa..śet,pozdro!

ocenił(a) grę na 9
schfyo

Mojego save'a dostałeś tak? wgrywasz go i odpalasz gre nie ze swojego save'a tylko z tego wgranego (chyba pisze coś z complete, bądź coś wtym stylu), potem wybiierasz w telefonie powtórz misje i możesz wybrać każdą tylko nie NO.3 bo i tak sie zawiesi.

kornelinski

na liście savów w grze nie ma sava,co większe jajca odinstalowałem spolszczenie,a część i tak jest po polsku..po-pie-rdolone to wszystkoXD

ocenił(a) grę na 9
schfyo

he he. W poprzednich częściach też tak miałem ze spolszczeniem.
Jak rozpoczynasz gre i wybierasz co gra ma wczytać gdzieś pośrodku jest ten save. Też go szukałem bo myślałem, że będzie jeden pod drugim a nie rozstrzał

kornelinski

nie,nie,patrzyłem,szukałem,ni uja,ja nie wiem co robię źle,ale coś na bankXD

ocenił(a) grę na 9
schfyo

he he. może źle skopiowałeś
Wypakowujesz w Moje dokumenty i Rockstar

kornelinski

w folder w app data-local-rockstar..tam

ocenił(a) grę na 9
schfyo

emmm nie. saves i tyle

kornelinski

tam gdzie Ty piszesz to mam savy do gta4,a nie do dodatków,poza tym dziwne bo plik który wysłałeś juz miałem w savach,zamieniłem i i tak nic,pieprzyć to chyba,będę kombinował.

ocenił(a) grę na 9
schfyo

właśnie tam masz save wrzucić. O ile dobrze pamiętam he he.

kornelinski

no to robiłem tak jak napisałaś i po swojemu,dziwne że jak wysłałeś save to plik zwie się-SGTA414.Ja taki plik już miałem w savach.Tak na "chłopską logikę" to gdyby save był dalej,to nie powinien nazywać się_SGTA415,czy tam 16?

ocenił(a) grę na 9
schfyo

nie mam pojęcia. U mnie zadziałało...

kornelinski

zakombinuje jeszcze inaczej i dam znać.Pozdrawiam;)

ocenił(a) grę na 9
schfyo

OK.

ocenił(a) grę na 9
Mr_Tabaca

musisz ochraniać Tonego - wrogów tam chyba z 20 jak nie lepiej

ocenił(a) grę na 5
Mr_Tabaca

To przez spolszczenie (miałem ten sam problem)

Mr_Tabaca

mam ten sam problem.