2 miejsce to niemożliwe!A Heroes to gówno ma 1 miejsce!
Tak nie morze być więc zjednoczmy się i nabijajmy oceny na 10.I GTA V znowu będzie na miejsu 1.
I zniżajmy ocene na 1 temu Heroesowi.Tu piszcie w komentarzach kto ocenił GTA V na 10 a Heroes na 1.
gta V to badziew dla dzieciaczków. trzeba leczyć kompleksy widać po rankingu
HOMM 3 > GTA 1 > GTA 2 > GTA Vice CIty > GTA 3 > GTA San Andreas > GTA 5 Obiektywny ranking
Zobaczymy jak można podnieść GTA V a obniżyć Heroes.Więc oceniaj będzie fajnie!Zobaczymy jak obniży się Heroes.Ja bym był zadowolony jak by te gówno było nawet na 3 miejsu.
Czemu niby ten Heroes ma taką wysoką ocenę lepszą nawet od GTA V!Wogóle w to nawet nieda się grać.Grafika jest nie porównywarna z grafiką GTA V i fizyką gry.Moim zdaniem Heroes to kompletny badźew z innej epoki.
jak jeszcze twoja stara nie myslała o zrobieniu takiego chwasta jak ty, HOMM 3 już wymiatał, więc pomyśl.
wracaj do swojego gimnazjum, nie chce słuchac tych bzdur, gówno to twoje pudło o mocy komputera za 800 zł.
Gościu, czy ty nie możesz tego pojmać że Heroes 3 to lepsza gra? Aż tak ci żal dupe ściska? Naprawde idż się lecz na mózg, bo chyba się z własnym śiuśiakiem na łeb zamieniłeś bo niewiesz do czego o nawet służy. Oj sorki, przepraszam, pewnie ty go nawet nie masz. Ja nienawidzę jak osoby jak ty nie lubią gier jak Heroes, tylko z pododu grafiki, a ch*j z tą grafiką, liczy się zabawa a nie tylko grafika. Musisz to dostrzec że 15 lat temu nie było takiej technologi żeby mieć taką grafike jak w GTA5. Mimo to i tak ludzię grali i to im się podobało, to była najlepsza grafika jaka wtedy była. Wieć się odp****ol od Heroes 3. Masz natępnym przykład, Counter Strike 1.6 też niema najlepszej grafiki na świecie, a mimo to w ch*j ludzi w to gra, ja też, bo to nie chodzi o grafike a o zabawe. Ludzie wolą grać teraz w Counter Strike 1.6 bardziej niż w COD. Nawet większość osób woli Cs1.6 od tych nowych Cs'ów, nie przez grafe, a przez zabawe, bo to klasyka, i w ch*j sentymentu do niej idzię, tak samo jak do Heroes 3. A co do GTA5, popieram to jest zajebista gra, ale nie zasługuje na pierwsze miejsce. Ale w top 10 napewno, bo to jest świetna gra, ale nie dorównuje Heroes 3. Po za tym, Flappy Birds tez niema świetnej grafy, a ludzie w to grają, bo liczy się zabawa, oczywiście że ciut grafy się liczy, ale ludzie nie tylko na grafike patrzą, wieć zrozum. Więcej ludzi woli grać w Heroes 3, niż w 5 lub 6, mimo że grafika jest tam lepsza. Założe się że gdyby zrobili takiego samego Heroes 3 teraz, tylko z lepszą grafą, to GTA5 nie miało by szans. Lub, ludzi i tak by wolały tego starego Heroes 3, bo to klasyka. Mam nadzieje że mnie zrozumiałeś.
(o ku*wa, ale się rozpisałem xD)
Chyba masz racje.Ale tego ci nie zapomne (Naprawde idź się lecz na mózg) to mi pojechałeś.Masz racje z tym,że trochę przesadziłem.Każdy ma inny gust do gier.
Ok, hehehe, sorki za tamto, troche mnie poniosło, ale dzięki za wyrozumiałość, chociarz wątpiłem że mnie zrozumiesz xD. Ale dzięki
Pojechałeś po całości, ale masz w 100% rację. Ja do dzisiaj gram w CS'a, chociaż już 5 lat, ale nadal czuje zabawę i takie gry powinny być na pierwszym miejscu. Co z tego, że graficznie ładnie, jak po przejściu wątku fabularnego gra Ci się już nudzi. Dzisiaj tej magii gier praktycznie nie posiadają. No może się znajdzie kilka najnowszych tytułów, które wciągają na parę lat, ale to na palcach można policzyć. Niech każdy gra w co lubi, a wszelkie indywidua, które zaniżają, podwyższają oceny gier są dla mnie śmieszni - a więc proponuje tak zrobić: niech każdy STWORZY SWÓJ RANKING GIER I WTEDY MYŚLĘ, ŻE BĘDZIE ZADOWOLONY. Ciekawe, czy Im płacą za to, aby podnieść ocenę wzwyż?
O sinex3 chcem ci jeszcze napisać,że GTA V było znowu na 1 miejscu.A teraz jest znowu na 2.Ciekawe kiedy się skończy ta rywalizacja GTA V VS Heroes 3.Pewnie to się zkończy jak wyjdzie kolejne GTA.(GTA VI):p
Może i uda się Wam obniżyć ocenę, ale na ile? Miesiąc? Rok? 2-3 lata? Potem to całe wasze GTA przeminie, niewiele osób zapamięta tę grę, bo wyjdzie nowa część albo coś, a o Heroesach III zawsze ktoś będzie pamiętać :)
Heh no właśnie, ale sorki za tamto serio, mam nadzieje że o tym zapomnimy :p. GTA 5 moim zdanie to jest świetna gra, i chce mi się w nią grać nie nwm gdzie jest płyta, ale niestety w niech których rzeczach się pogoszyła moim zdaniem :p. I prawnik ma racje, dużo ludzi zapomni o GTA5 bo dużo innych gier lub GTA wydzie, a Heroes zawszę będzie nie zapomniane. Heh, i co Rivolt, nadal będziesz kazał ludziom dawać GTA5 10, a Heores 3 1? Ty też chyba oceniłeś Heroes mimo że w go nie grałeś ;). Pozdro
Ja już o tamtym zapomniałem naprawde.A Heroes 3 oceniłem na 1 ale już to cofnołem i tak jakbym jej nieocenił.
gta vice city wszlo 12 lat temu a pomimo to wielo osob je mile wpomina i w rankingu jest dosc wysoko
Rivolt dzieciaku weź lepiej skasuj ten komentarz bo po pierwsze pisze się może jeśli coś stwierdzisz a morze to masz np. Śródziemne więc najlepiej skasuj konto 8 latku
W kwestii Heroes 3 ta gra to klasyk i zasługuje na 1 miejsce jeśli nie umiesz grać w tą grę albo jeśli nawet nigdy w nią nie grałeś to nie nasza wina zwłaszcza że lepszej gry jeszcze przez około 20 lat nie będzie no chyba że Watch Dogs da radę
No ta napewno jak patrzę to masz sporo błędów dla twojej wiadomości w ogóle pisze się oddzielnie
Czyli jesteś głupim nieukiem i przez ciebie mówi się że w naszym kraju są sami idioci bo co 5 osoba nie wie jak pisać w swoim ojczystym języku to raz
A dwa ale się ciebie boja może jeszcze mi powiesz że za 5 sekund czarne bm będą pod moim mieszkaniem ?
Wiesz co powiem ci tak jeśli maż mnie obrażać to lepiej wyjdź z tond.Idź se kogoś innego obrażaj dzieciaku pryszczaku.
Ja przynajmniej dzieciaczku staram się zwracać uwagę czy robie błędy a ty nie dość że zrobiłeś ich sporo to twoje wypowiedzi są na poziomie 5 latka piszesz coś i nagle coś zupełnie innego
I szczerze ja też w wieku 10-12 lat (bo więcej nie masz) pisałem mam 16
Kolejna sprawa lepiej wyglądałoby twoje zdanie gdybyś napisał je tak :
Wiesz co ci powiem i dalej może być po mimo błędów ortograficznych