PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49066
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Według mnie....

ocenił(a) grę na 10

Przechodzę grę pary razy, kiedy bardzo mi się spodoba. Rockstar naprawdę mnie zaskoczył! Głosy postaci znakomicie dobrane, grafika powalająca na ziemię (10/10), fabuła i dialogi mistrzowskie, postać Trevora według mnie najlepiej dopracowana, i w ogóle, Rockstar podołał wyzwaniu - Zrobił najlepszą grę wszechczasów. Mimo to, nadal czuję respekt do takich gier jak GTA III, VC czy SA bo bez nich, GTA V prawdopodobnie by nie powstało, tak, więc... 10/10 bez zastanowienia! :D

ocenił(a) grę na 8
Anubius

Jeżeli chodzi o fabułę to jest słaba ..
Jedyne wartości przedstawione w grze to tylko $$$$$ i $$$$$ i jakaś sztuczna przyjaźń :)

ocenił(a) grę na 10
tomecki88

Hm, jak sobie chcesz, ale według mnie historia opisująca trzech bohaterów z całkowicie innych światów, jest ciekawa :D

ocenił(a) grę na 10
Anubius

Ta gra to pieprzone mistrzostwo świata. Rewelacyjna historia, świetni bohaterowie (Trevor RULEZZ), ogromny świat, ciekawe misje poboczne. Gram, gram, gram i nagrać się nie mogę. Chcę więcej i więcej. Dobrze oddany klimat Los Angeles i południowej Kalifornii. 10/10 bo nie znajduje jakiś większych wad w tej Super Produkcji. Ponownie RockStar udowodnił że jest pierwszoligowym graczem na rynku gier video.