pograłam dziś ze 3 godzinki...nie powaliło mnie na kolana, nie wystawiam oceny bo za krótko gram ale póki co to naprawdę żadna rewelacja po prostu GTA z lepszą grafiką
racja słaba gra moja ocena 2 niestety a 2 za to ze ciut lepsza grafika od 4 pozdro
Każdy człowiek nie będący w stanie racjonalnie uzasadnić swojego zdania, podając chociażby kilka prostych argumentów przemawiających za słusznością jego tezy, jest według powszechnych praw logiki, co najmniej intelektualnym imbecylem... (bez urazy) i nie powinien mieć udzielanego prawa głosu, ze względu na niewystarczające zasoby inteligencji.
fajnie ze napisałeś coś o sobie...ale nie wiem czy zauważyłeś to post o grze a nie o twojej inteligencji.Ja powiedziałem swoje zdanie a ty się chwalisz jaki ty mądry jesteś ehh .Pozdro
Pragnę uroczyście oświadczyć, że od teraz jesteś moim nowym guru, wszelakiego SuchRstwA!!! BuUuHaHaHeHeHee....
warto zagrać nieco dłużej mnie też nie podobało się na początku ale naprawdę to co się dzieje dalej...warto!!
oj bo koleżanka chyba się spodziewała gry w 3D, ale na pewno kolejne GTA już takie będzie
Gdyby, chociaż raczyła łaskawie napisać, dlaczego właściwie tak uważa, to by to jeszcze jakoś uszło w tłoku...
pograła 3godziny i nawet pewnie jeszcze nic nie zobaczyła więc nie dziwne że jej się średnio podoba na razie, w tą grę pewnie można z tydzień non stop grać a i tak jej nie przejdziesz
Również się zgadzam z kolegą - nie można tej gry ocenić po 3 godzinach!
Grałeś 3 godziny w GTA V? - Nic jeszcze nie wiesz o tej grze!
Racja, GTA to tak mocno rozbudowana gra, a w przypadku piątki z tak wielkim, otwartym, rozbudowanym światem i możliwościami, że aby ją ocenić, godzina, dwie czy trzy nie wystarczą. Należy korzystać z tego co ona oferuje, bo na początku jak to zawsze w GTA bywa, ograniczony świat i możliwości, ale później cała swoboda się odblokowuje.
macie rację po 3 godzinach nie ma co oceniać gra jest przednia!!! z takim wielkim światem i możliwościami...
Cóż mogę powiedzieć... pograj jeszcze dłużej, gra rozwija skrzydła wraz z dalszą fabułą. Rockstar nie zmarnowało tych pięciu lat, spisało się świetnie! Ulepszyli prawie wszystko co da się ulepszyć, stworzyli ogromną mapę, świetną grafikę, poprawili silnik fizyczny z GTA IV, dodali o wiele więcej czynności pobocznych, mini gierek... długo można się rozpisywać. Jak dla mnie ta gra to arcydzieło wśród wszystkich GTA. Dawno tak dobrze nie bawiłem sie przy produkcji Rockstara od której tak trudno było by mnie odciągnąć (jedynie sen i czynności fizjologiczne są w stanie ;)). Mam za sobą dopiero ok. 12% gry, kilka misji i chyba z 15 godzin rozgrywki (da się to gdzieś sprawdzić?). Szczerze polecam!
miałes rację gra jest przednia, z minuty na minutę nabiera tempa i zyskuje na atrakcyjności, po prostu to jest tak rozległa gra że ocenianie jej po 3 godzinach jest dużycm błędem. Jest tak dobra że ja już 2-gi dzień na urlopie :-))
cofam moje zdanie o GTA5 gra jest zajebista!! 3 godziny to mało, jestem po całym dniu z ta gra i uważam że fabuła jest mega, świat jest nie do przebadania, faktycznie trzeba wsiąknąć w tę grę, poczekać pograć gra jest naprawdę dobrA! i dziwią mnie te niektóre opinie przecież napisałam że nie wystawiam oceny, że nie wiem, że nie było wow zaraz po włączeniou, skąd tyle jadu w ludziach??
zagorzali zwolennicy GTA się zabijają :) ja grając swego czasu w GTA potrzebowałem tygodnia żeby dokładnie obejrzeć Los Santos :)
Jeżeli mówisz o GTA San Andreas to śpieszę poinformować, że mapa z GTA V jest kilka razy większa i ciekawsza :).4
To dobrze ankha.
To Miłe, że postanowiłaś tak nagle, w bardzo krótkim czasie, zmienić swoje zdanie, ale o jaki konkretnie "jad" ci właściwie chodzi ?
Napisałaś przecież sama wyraźnie!! - "dupy nie urywa", "nie powaliło mnie na kolana", "żadna rewelacja", "po prostu GTA z lepszą grafiką"
No to sory..., ale czego ty się jeszcze dziwisz??
Ej no nie przesadzaj z tym jadem. Wcale tak źle nie było ;)
Szacun za przyznanie sie do zbyt pochopnej oceny!
Ja nawet nie sugeruję się oceną tutaj bo kilka godzin po premierze ocena już była ponad 9, ludzie nawet jeszcze nie mieli gry lub włączyli ją, zobaczyli grafikę, strzelili raz i WOW DAM 10. Oceny do większości tytułów są po prostu sentymentalne. Wcześniejsza część była super, trailer nadchodzącej części świetny - DAM 10.. myślenie dzisiejszych filmwebowiczów.