PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608600}
8,1 8,6 tys. ocen
8,1 10 1 8558
Half-Life: Counter-Strike
powrót do forum gry Half-Life: Counter-Strike

ahh cs...

ocenił(a) grę na 9

Mało teraz tak dobrych i tak grywalnych gier jak CS 1.6. Szkoda, że szał csa minął, gdyby wrócił jakimś cudem bez chorych modów i super realistycznie grafiki to podejrzewam, że zarwałbym kilka godzin dziennie po pracy, przy piwku =)

ziolotg

Tylko plebs w to grał.

ocenił(a) grę na 9
Monstro

więc musisz być taki wyjątkowy...

ziolotg

To prawda.

ocenił(a) grę na 1
ziolotg

wolałem pograć na ps-ie w medal of honor

użytkownik usunięty
sadzik444

hahahahaha MOH .. na PSIE HAHAHAHAHA .. geniusz

ocenił(a) grę na 1

jeśli nie wiesz co to ps to współczuje

użytkownik usunięty
sadzik444

No włąsnie wiem inteligencie doskonale o czym napisałeś i dlatego pękłem ze śmiechu. Co za ćwierćinteligent :D No głupek... ja pier... :D

ocenił(a) grę na 1

nie widzisz pałzy ???

użytkownik usunięty
sadzik444

Co to jest "pałza" nieuku z gimbazy ? Odejdź.

ocenił(a) grę na 1

nie wiesz co to jest PS wiec ty odejdź

użytkownik usunięty
sadzik444

Po czym wnosisz, że nie wiem co to PS ? Błagam, proszę, zacytuj to co spowodowało, że stwierdzasz, że nie wiem co to PS! :)))

P.S. Co z tą "pałzą" ? :D

ocenił(a) grę na 9

wiele osób grało w MOH na psie, więc nie rozumiem skąd twoja reakcja

użytkownik usunięty
ziolotg

Bo to MOH i PS

ocenił(a) grę na 9

a co, gustujesz w xboxie?

użytkownik usunięty
ziolotg

Nie, ale chodzi o zestawienie byle jakiej strzelanki MOH na KONSOLI z legendarną strzelanką CS-em na PC. jeśli ktoś pisze, że wolał grac w FPP na konsoli niz na PC w CS-a,no to raczej tutaj nie wszystko jest z czlowiekiem ok

ocenił(a) grę na 9

są różne gusta. Jestem również zdania, że lepiej się gra w takie gry na kompie, ale nie każdy musi tak uważać. Po prostu trochę szacunku do ludzi i dystansu do świata, bo niekoniecznie to co tobie odpowiada musi odpowiadać innym - nie jesteś nikim wyjątkowym.

użytkownik usunięty
ziolotg

Co to za bełkot? Ty, ale jak gościu mnie rozbawił to mam zaszyć sobie gebę i się nie smiać, bo tu sobie stwierdzisz, że to mój brak szacunku do ludzi ? Nie mówię, że ma komukolwiek odpowiadać to co mi, ale potrafie jasno stwierdzić kto jest debilem, a kto nie, na podstawie tego co lubi. Nie ma w tym nic dziwnego. Ciebie blokuje jakas chora i bezsensowna poprawność. Boisz się byc nief@jnYm czy jak ? ROTFL

ocenił(a) grę na 9

nie, ja jestem niefajny. Brak szacunku stwierdziłem po twoich postach: "hahahahaha MOH .. na PSIE HAHAHAHAHA .. geniusz", "No włąsnie wiem inteligencie doskonale o czym napisałeś i dlatego pękłem ze śmiechu. Co za ćwierćinteligent :D No głupek... ja pier... :D".

użytkownik usunięty
ziolotg

No ale z tego co ten koleś pisał jasno wynika, że jest głupkiem, więc o c ci chodzi ? Nie rozumiem takich ludzi jak ty. Co cię wzbrania od nazywania rzeczy po imieniu ? Tchórzostwo czy zwykła "mamlasowatość" ?

ocenił(a) grę na 9

a co jedno ma wspólnego z drugim, ja mówię o szacunku a Ty o głupocie? Tchórzostwem bym tego nie nazwał bo jednak się wypowiadam i wymieniam się z Tobą poglądami - przynajmniej się staram, a mamlasem nie mniejszym niż Ty;)

użytkownik usunięty
ziolotg

Dziwny z ciebie człowiek. jakiś kompletnie pomieszany. Gościu pokazuje, że jest głupkiem. Nazywam go głupkiem, a ty bredzisz coś o szacunku. Rozumiem, że gdyby ten chłopaczek napisał "Jestem głupkiem, durniem i idiotą", to ja nie mógłbym mu napisać, że jest "głupkiem, durniem i idiotą", bo wpadłbyś ty i zacząłbyś bredzić coś o braku szacunku. Podpowiem ci na czym rzecz polega. On to właśnie zrobił, lecz w innej formie. Bez odbioru.

ocenił(a) grę na 9

heh, człowieku... Nie raz ludzie mają kontakt z "głupkami", ale nie pokazują im swojej "wyższości" i tym samym okazują szacunek. Ty jak rozumiem, uważasz się za super inteligenta, który musi każdemu pokazać jaki jest super i zwyczajnie dostać , ale niestety się mylisz. Nie chcesz rozmawiać to nie pisz, a nie wypisujesz idiotyczne teksty typu "Bez odbioru" bo to ani nie śmieszne, ani na poziomie.

użytkownik usunięty
ziolotg

"Bez odbioru" nie jest na poziomie? LOL :)))) Dobiłeś mnie. :))))

ocenił(a) grę na 10
sadzik444

na konsoli nie można grać w fpsy.
dziękuję, do widzenia.

ocenił(a) grę na 1
vasyl_3

Czemu?

ocenił(a) grę na 10
sadzik444

a jak chcesz celować? gałką? Gałka to mało precyzyjne urządzenie i gra konsolowa musi sama pomagać w celowaniu, bo inaczej szybka reakcja jest niemożliwa. No chyba, że o czymś nie wiem i do konsoli można podłączyć mysz komputerową i grać normalnie.
Tak w ogóle konsola nadaje się do gry w Fifę no i może niektóre gry zręcznościowe oraz wyścigi jeśli ma się kierownicę.

użytkownik usunięty
vasyl_3

Da się grac. Do wszystko idzie się przyzwyczaić. MOH może nie był jeszcze tak skonstruowany, by pasował idealnie do pada. Ale najnowsze gry już bardziej. Tak. Da się podpiąć mysz do nowych konsol.

ocenił(a) grę na 1
vasyl_3

dokładnie tak jak powiedział wubEN wystarczy sie przyzwyczaić