PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605888}

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I
2010
5,7 1,8 tys. ocen
5,7 10 1 1813
Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I
powrót do forum gry Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I

Gra jest super więc daje je 9/10, lecz powiem dlaczego punktu 1 brakuje gra powinna byc
dłuższa ponieważ przeszedłem ją w 3 dni a potem nagrałem Let's Play.

P.S. Mój najlepszy poziom to ten ze srebną łanią

ocenił(a) grę na 4
filmowy_laufer

? Trudna? A cóż trudnego jest w bieganiu i strzelaniu zaklęciami na prawo i lewo? Mi to zajęło jeden dzień (z przerwami oczywiście). Jedna z najgorszych, dorównuje czwórce...

ocenił(a) grę na 4
Mala_Lady_Punk

Ja grałem od razu na najtrudniejszym poziomie [trofea na PS3 powinny od razu wchodzić, bo bez sensu wymyśliły, że należy grać 3 razy]. W porównaniu z poprzednią cześcią Harrego gra wypada bardzo słabo.

użytkownik usunięty
Mala_Lady_Punk

Trudno mi uwierzyć, bo kogo bym nie pytał, to każdemu gra zajęła przynajmniej 2 dni, a osobom na forach mniej niż 24 h. Ciekawe...

ocenił(a) grę na 4

Napisałam dzień, czyli w domyśle 24h (około). Oczywiście nie grałam bez przerwy, było to rozłożone na jakiś czas. O ile się nie mylę tydzień, bo po prostu za bardzo mnie to nudziło. Znając mnie i moje "uwielbienie" do komputerów, nie mogłam grać więcej niż trzy godziny dziennie. Zapewne nie grałam też dzień w dzień bo bym umarła... No ale, podsumowując: 7x3=21 (h). Oczywiście około.

Mala_Lady_Punk

Dla mnie trudna. Nie mogę przejść tej cholernej misji >.>

Fantasty

Dla mnie też trudna, ponieważ coś mam nie tak ze sterowaniem i obraz mi się trzęsie przy każdym ruchu myszką i ciężko celować zaklęciami no gdzieś mi się bahanki chowają w kuchennych szafkach i nie mogę ruszyć dalej..

Melanie_31

Znalazłam rozwiązanie mojego problemu. Zmieniłam ustawienia jakości obrazu i wszystko gra :)

użytkownik usunięty
Melanie_31

Miałem podobnie :(

użytkownik usunięty
Mala_Lady_Punk

trochę trudna jest. Zwłaszcza niszczenie horkruksa.

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Co do trudności zgodzę się, wstyd mi to przyznać ale to jedyna gra z Harry Pottera którą musiałem przejść na kodach by przejść tą misję z horkruksem. Moja ulubiona misja to ta w dolinie Godryka.

A ja myślałem, że jestem jakimś debilem z tą misją. Tyle, ze ja w końcu sam bez żadnej pomocy to przeszedłem :)

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Eeeee tam misja tak ciężka że wielu pewnie miało z nią problemy, z tą misją męczyłem się z dwa dni :P w końcu się wkurzyłem i pobrałem sobie kody, i przeszedłem.

Hahah, ja sie 3 dni męczyłem i 4 dnia odpaliłem gre i się przyłożyłem i przeszdłem od razu xd

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

a to trochę dłużej się męczyłeś :) pamiętam jak się męczyłem też w drugiej części z Bazyliszkiem :) chyba 3 dni nie umiałem przejść :P

Niestety grałem tylko w tą grę :(

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

polecam pograć w poprzednie, tak się składa że ta część to była moja pierwsza gra z Harry Pottera a potem sobie pobrałem resztę i grałem :)

Ja akurat kupiłem xd Jeśli będe miał czas, ostatnio nie starcza mi czasu: nauka, muzyka, filmy, książki, jeszcze gry, to czasu mi nie starczy ;/