Płaciłam 130zł (w zaokrągleniu) i myślę, że to nieporozumienie. Gra jest tak słaba. Nie stała nawet obok ,,Kamienia filozoficznego,,. Dno. Jedyne co w tej grze mi się podoba to grafika. Sposób sterowania jest drażniący. Nie mozemy wykonywac zadnych misji pobocznych, ani miec nieco ,,czasu dla siebie,,. Szkoda, ze nierobią już takich gier jak pierwsza, druga, trzecia, piąta i szósta część. Czwarta też była do bani.
Wiedzmina 2 tez kupilam, jest swietny! Miałam wrażenie, że ta część HP będzie czymś fajnym.
Dokładnie. Ta część jest najgorszą ze wszystkich dotychczasowych, na siłę wymyślali te wszystkie lokacje i przeciwników, którzy i tak się co chwilę powtarzają... Przeszedłem tylko dlatego że wcześniej skończyłem każdą inną grę HP nie licząc 4 (która oprócz tej, była najgorsza).
Druga część Insygniów z tego co widziałem i słyszałem lepsza, ale nie miałem jeszcze okazji pograć
Ja grałem fajna (tak jak 4) I nie widzę różnicy . Mniej podobały mi się chyba zakon książę .
No zdecydowanie Czara ognia była najgorsza ale Insygniom Śmierci część I niewiele do niej brakuje... Gra zrobiona na typową nawalankę, po prostu idziesz i nawalasz w przeciwników jak popadnie bez większego sensu. Jak zainstalowałem o 15 to o 20 z paroma przerwami skończyłem grę o 20... Za nic nie opłaca się kupować. Teraz gram w drugą część i na razie jest o niebo lepsza od pierwszej. Chociaż też tego czegoś w niej brakuje. Ale chociaż można sterować McGonagall i innymi co jest bardzo dużą zaletą.