Po prostu żenada. Pół godziny zakładałem konto, na tej ich stronie (battle.net) po czym kiedy
chciałem się już zalogować serwery padły... tak jest zawsze? A nawet jeśli przez chwilę działają, to
i tak nie mogę się zalogować. Że niby moje konto nie istnieje. Potwierdziłem wszystko i nic.
Myślałem, że ta firma to pełen profesjonalizm, że niby jest legendarna, bo robią epickie gry.
Tymczasem moje początki z nimi, to same problemy. A bardzo chciałbym sprawdzić tą grę. :(
Nigdy nie spotkałem padniętej strony battle.net, a jeśli chodzi o samo grę to całkiem możliwe że pada, w końcu to beta.
To są beta testy i nie każdemu będzie dane zagrać w próbkę tej gry :) Miałem o tyle szczęście że wygrałem owego keya w konkursie i teraz rozkoszuję się pięknem gry :D
Ja keya mam, ale wpisać go raczej nie dam rady. Już nawet nie będę sprawdzał, czy działa, czy nie.
Nie miałem żadnych problemów, od dwóch tygodni sobie gram i stwierdzam, że zabawa jest przednia :) 9/10 ode mnie.
Poczekam na oficjalną premierę. Wtedy nie powinno być żadnych problemów i pogram na spokojnie. ;)
Jeśli masz problem z battlenetem to wysyłasz maila do obsługi (po polsku) a jeśli nie chcesz czekać te 24h to wchodzisz na interaktywnego chata z kimś z ekipy. Mi ktoś ukradł konto w diablo III i całość załatwiłem przez chata w 15 min. Z twoim problemem zeszłoby z 5 min.