PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605872}
7,4 12 tys. ocen
7,4 10 1 12240
Heroes of Might and Magic V
powrót do forum gry Heroes of Might and Magic V

wszystko w porzo, ale trójki nic nie pobije :DD

ocenił(a) grę na 8
MizukiZOMBIE

Racja ;D Mimo że piątka jest bardzo dobra, to trójka to istne arcydzieło wśród gier! Mimo że grafike ma już przestarzałą, to grywalnością bije na głowy wszystkie gry.

MizukiZOMBIE

Prawdę rzekłeś:) Trójka jest po prostu grą idealną. Piątka też jest bardzo dobra, ale brak jej tego cudownego pierwiastka "boskiej" grywalności. Jak zaczynam grać w trójkę to zawsze tracę poczucie czasu, choć bym i dziesiąty raz przechodził dana kampanię czy scenariusz. Przy piątce tego niestety nie ma. Po dwóch "przejsciach" przez kampanie i scenariusze na trzeci raz nie mama ochoty.

ocenił(a) grę na 10
Negrus31

No tutaj się nie zgodzę, całą kampanie V przeszedłem z 5 razy w tym razem z kuźnia i dzikimi hordami, grałem w nie przynajmniej raz w roku dla przypomnienia ;)

mich145

Rozumiem twoją opinię, ale się z nią nie zgodzę:) Grywalność danego tytułu to bardzo względne pojęcie. Każdy odczuwa to inaczej. Ja przy V bawiłem się bardzo dobrze, wręcz rewelacyjnie (co widać przy ocenie:) i dlatego przeszedłem ją dwa razy razem z dodatkami, ale do części trzeciej troszeczkę jej brakuje i dlatego nie uznam tej gry za arcydzieło.

ocenił(a) grę na 9
Negrus31

Bo V to gra typowo sieciowa.

ocenił(a) grę na 10
Douger

Sieciowa?

Nie zauważyłem aby ktoś grał w to sieciowo, komu by się chciało czekać aż ktoś skończy wykonywać swoja ture? ;)

ocenił(a) grę na 9
mich145

Akurat w HV są tury równoczesne. Dziękuję, do widzenia.

ocenił(a) grę na 10
Douger

oki, dzięki, szczerze to nie miałem pojęcia, myślałem ,że to jest tak jak w kampanii.