PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605872}
7,4 12 tys. ocen
7,4 10 1 12240
Heroes of Might and Magic V
powrót do forum gry Heroes of Might and Magic V

Mam cholernie duży problem z tą grą, którego przyczyny są mi nieznane.
Przedstawia się następujaco - TURA PRZECIWNIKóW, CZYLI [SI] NA SCENARIUSZACH POJEDYNCZYCH TRWA OD 4 DO 6 MINUT !!! Czasami nawet dłuzej i nie przesadzam bo mierzyłem stoperem. Nie muszę chyba mówić, że biorąc pod uwagę że MOJA tura trwa od 10 do 30 sekund, bo gram w różne częsci HoMM od dawien dawna i już jestem na tyle otrzaskany by grać szybko, wspomniany problem uniemowżliwia mi grę absolutnie. Podczas gdy mapę XL w częsci III przechodziłem w 3 do 4 godzin w V zacząłem takową dwa dni temu i dzisiaj daleko mi do połowy - to jest chore.
Moja gra zatem na ta chwilę sprowadza się głownie do gapienia się w ekran, doszło do tego, że podczas tur przeciwnika zacząłem czytać książki a nawet spać.
Jak więc widzicie problem jest poważny, serdecznie prosiłbym o informację co jest powodem takiego stanu rzeczy i radę jesli da się to naprawić.
Komputer i sprzęt mam dosyc nowy a kopię gry oryginalną, na dyskach twardych sporo wolnego miejsc natomiast nie wierzę żeby tura normalnie tyle trwała.

Bloodbane

Spróbuj zwiększyć w opcjach szybkość AI przeciwnika, powinno pomóc.

ocenił(a) grę na 9
Bloodbane

Spróbuj spatchować. Pewnie jakiś BUG. Bo ja na słabym kompie normalnei mogłem pograć. Na jakim poziomie trudności grasz?

ocenił(a) grę na 7
Bloodbane

Albo masz za słaby procesor i ci się komp gotuje...

ocenił(a) grę na 7
Bloodbane

Zmniejsz wymagania w ustawieniach... jaki masz procesor ? i kartę graficzną bo jeśli masz Radka to musisz zainstalować patcha bo giera robiona jest pod Nvidię.