Polecam tą wersję filmiku z polskimi napisami, wystarczy włączyć CC w filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=szOYjJeHVyw&feature=plcp
Język jakim mówią komentujący panowie jest tak prosty że nawet napisy są niepotrzebne ale jeśli ktoś już MUSI czytać...
A co sądzisz o grze? Ja jestem teraz tak nakręcony że wybiję fiutem okno zaraz ;P
Hehe :) Jako huge-fan serii muszę powiedzieć, że to najbardziej wyczekiwana przeze mnie gra w tym roku. Gra jest prezentowana na konsoli a grafiką świetna, jeszcze muszą co nieco poprawić ale to jeszcze beta. Jak zwykle mnóstwo możliwości zabicia celu i działania w terenie. Fakt, że to od nas zależy kto zostanie naszym celem w następnej misji to świetna sprawa no i co tu jeszcze mówić, gra zapowiada się zajefajnie.
Zaś z 5 razy bede ja musial przejsc
A potem znowu ale grajac metoda : "kill'em all" ;P
Ja teraz Krwawą forsę przechodzę już chyba 20 raz, tyle jest możliwości, że w ogóle mi się nie nudzi więc i tutaj raczej też łatwo nie odpuszczę
Ja w BM uwielbiałem kombinowanie, moje plany i wcielanie ich w "życie". Niestety w poprzednich częściach nie sprawiało mi to żadnej przyjemności, szczególnie że właściwie w 2 i 3 nie było żadnych konsekwencji zrobienia rozpier*olu. W Codename znowu egzekucje były tak cholernie oklepane i przewidywalne, jednak tam ta przyjemność była większa ( oprócz cholernej Plutonium Runs Loose). A w BM to prawdziwa przyjemność z przechodzenia misji. Szczególnie ta w operze, sprawiała mi ona najwięcej frajdy. Z tego co widzę, to w Absolution kombinowanie będzie dalej, pytanie tylko - czy będą jakieś konsekwencje ze zrobienia totalnej rozwałki. W BM była to zwiększona rozpoznawalność i mniej forsy, a co będzie tutaj?
A kupujesz hitmana na kompa czy konsole ? Ja nie wiem czy mój komp pociągnie taką grafę więc prawdopodobnie wybór padnie na PS3.
PC. Nie mam konsoli, zamiast niej mam archaiczną kartę graficzną ( 9500GT 1GB)
Ale Max Payne 3 hulał na wysokich, wiec mysle ze Łysy na srednich conajmniej :)
Wiesz, to co w MP3 nazwane było WYSOKIE było w rzeczywistości ŚREDNIE ( Było tak : Normalne - Wysokie - Bardzo wysokie), wiec dlatego chce Lysiaka na srednich. Ale IO to tak dobrze zoptymalizuje... Do tej pory na full detalach każda ich gra mi hulała. Mam nadzieję że się to nie zmieni. A po Łysym niech robią MIni Ninjas 2!